Χ.Γκαλιπίδου:Δυσάρεστη η εικόνα πρασίνου που επικρατεί στα Κουφάλια

Από την πρόεδρο του τοπικού συμβουλίου Κουφαλίων κα Χρυσή Γκαλιπίδου λάβαμε και δημοσιεύουμε την παρακάτω επιστολή

Κουφάλια 29 Απριλίου 2020

Αγαπητοί συνδημότες

Καθημερινά γίνομαι αποδέκτης παραπόνων αλλά και προσωπικά διαπιστώνω τη δυσάρεστη εικόνα πρασίνου που επικρατεί στα Κουφάλια, κυρίως σε ό,τι αφορά τα χόρτα που έχουν κατακλύσει τον περιβάλλοντα χώρο. Θα ήθελα να καταθέσω τα εξής׃ Τόσο εγώ προσωπικά, όσο και τα μέλη του τοπικού συμβουλίου, προσπαθούμε  να αλλάξουμε αυτήν την εικόνα  με την ανάδειξη του προβλήματος στους αρμόδιους αντιδημάρχους  και με τη συνεχή πίεση για διάθεση εξοπλισμού και προσωπικού.

Παρά τις διαβεβαιώσεις, η διάθεση εξοπλισμού και προσωπικού είναι περιστασιακή και για μικρό χρονικό διάστημα λόγω της συνεχούς μετακίνησής τους στις υπόλοιπες κοινότητες του Δήμου. Επιπλέον, αναρτώνται από τη διοίκηση φωτογραφίες που δείχνουν ότι εκτελούνται εργασίες στα Κουφάλια, γεγονός που δημιουργεί ψευδείς εντυπώσεις, ενώ στην πραγματικότητα δεν προχωρούν  ουσιαστικά οι προγραμματισμένες εργασίες. Δεν είναι τιμητικό για τη διοίκηση του Δήμου μας, η μεγαλύτερη και πολυπληθέστερη κοινότητα να παρουσιάζει αυτήν την εικόνα.

Ως τοπικό συμβούλιο θα συνεχίσουμε στο μέτρο των δυνατοτήτων μας να ασκούμε κάθε δυνατή πίεση για την επίλυση του προβλήματος.

 

Με εκτίμηση

Χρυσή Γκαλιπίδου

Πρόεδρος Τοπικού Συμβουλίου Κουφαλίων

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *