Χαλκηδόνα:Επίσκεψη του Φάνη Παπά στο τμήμα ασφαλείας

Το τμήμα ασφαλείας Χαλκηδόνος επισκέφθηκε σήμερα το πρωί ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ στη Β’ Θες/νίκης Φάνης Παπάς.Ο κ.Παπάς είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους αστυνομικούς του τμήματος και να ακούσει τα θέματα που τους απασχολούν.

Ενημερώθηκε για την κατάσταση που επικρατεί στην περιοχή μας και υποσχέθηκε ότι όταν γίνει κυβέρνηση η ΝΔ θα είναι κοντά στα σώματα ασφαλείας και ότι η ασφάλεια των πολιτών είναι από τα πρώτα θέματα με τα οποία θα ασχοληθεί η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Την τελευταία ανοιχτή προεκλογική εκδήλωση – συζήτηση διοργανώνει απόψε Πέμπτη 4 Ιουλίου 2019, στις 22.00′ στο Σοχό ο Φάνης Παπάς.

Ο κ. Παπάς θα συζητήσει με πολίτες της ευρύτερης περιοχής τα ζητήματα του Σοχού, του τόπου στον οποίο μεγάλωσε, ανδρώθηκε, υπηρέτησε ως Δήμαρχος, διατηρεί την επιχειρηματική του δραστηριότητα και εξακολουθεί να ζει με την οικογένειά του.

Ο υποψήφιος βουλευτής θα αναλύσει τις θέσεις του για τις βουλευτικές εκλογές της 7ης Ιουλίου, αλλά και τον προγραμματισμό του για τη νέα κοινοβουλευτική θητεία, σε σχέση με τα θέματα της περιοχής και της εκλογικής περιφέρειας της Β’ Θεσσαλονίκης.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *