Χαλκηδόνα:Προσωρινή μεταστέγαση των υπηρεσιών της ΔΕΥΑΧ

Προσωρινή μεταστέγαση των υπηρεσιών της ΔΕΥΑΧ.

ΑΠΟΦΑΣΗ

Ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑ Χαλκηδόνος
Λαμβάνοντας υπόψη :

1) Τις διατάξεις του άρθρου του Ν. 4483/2017 (ΦΕΚ 107/Α’/31-07-2017) <<Ρυθμίσεις για τον εκσυγχρονισμό του θεσμικού πλαισίου οργάνωσης και λειτουργίας των Δημοτικών Επιχειρήσεων Ύδρευσης Αποχέτευσης (Δ.Ε.Υ.Α.) – Ρυθμίσεις σχετικές με την οργάνωση, τη λειτουργία, τα οικονομικά και το προσωπικό των Ο.Τ.Α. – Ευρωπαϊκοί Όμιλοι Εδαφικής Συνεργασίας – Μητρώο Πολιτών και άλλες διατάξεις.>>

2) Την ανάγκη εξοικονόμησης χώρων και γραφείων για τις λειτουργικές ανάγκες των Υπηρεσιών του Δήμου Χαλκηδόνος σύμφωνα με το υπ’ αρίθμ. 1334/27-01-2021 έγγραφο του Δημάρχου Χαλκηδόνος.

3) Την επιτακτική ανάγκη λήψης μέτρων για την αντιμετώπιση των αρνητικών συνεπειών της εμφάνισης του COVID-19 και αποφυγής και περιορισμού της διάδοσής του, δεδομένου ότι ο κίνδυνος διασποράς παραμένει άμεσος.

4) Τη αρχή της εγγύτητας που αποσκοπεί στην καλύτερη εξυπηρέτηση των δημοτών και στον σεβασμό των δικαιωμάτων τους.

5) Την υπ’ αρίθμ. 57/2020 Απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Χαλκηδόνος περί παραχώρησης χώρου προς την Δ.Ε.Υ.Α.Χ.στην Κοινότητα Αγίου Αθανασίου.

ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ:

Την προσωρινή μεταστέγαση των Υπηρεσιών της Δ.Ε.Υ.Α.Χ. από το Δημοτικό κατάστημα της Χαλκηδόνας στο Δημοτικό κατάστημα Αγίου Αθανασίου καθώς και την μετακίνηση των υπαλλήλων που είναι τοποθετημένοι στα τμήματα αυτά για όσο διάστημα ισχύουν τα μέτρα πρόληψης και αποφυγής της διασποράς του COVID-19.

 

Ο Πρόεδρος
της ΔΕΥΑ Χαλκηδόνος
ΠΙΤΙΚΗΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ

[pdf-embedder url=”https://e-koufalia.gr/pdfs/dx.pdf”]

 

2 comments

  1. ΠΑΣΧΑΛΗΣ

    Υγ αυτός ο κοβιτ έσωσε κόσμο τελικά ε;;

  2. ΠΑΣΧΑΛΗΣ

    Οι υπηρεσίες τις Δευ αχ δεν ήταν να πάνε όλες στις “νέες και σύγχρονες” εγκαταστάσεις του βιολογικού Χαλκηδονας Αδενδρου Στράτο;;;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *