Χαλκηδόνα:Ανοίγει το Τμήμα Ασφάλειας την επόμενη εβδομάδα

Με εντατικό ρυθμό συνεχίζονται οι εργασίες στο χώρο όπου μέχρι πρόσφατα στεγαζόταν η τροχαία Χαλκηδόνας (η οποία ήδη έχει μετακομίσει στην οδό Κατσαντώνη) ώστε μέχρι την  ερχόμενη εβδομάδα (31/10) να έχει ολοκληρωθεί η εγκατάσταση και το ξεκίνημα του νέου τμήματος Ασφαλείας όπως είχε ανακοινωθεί μετά την αναδιάρθρωση στην οργανωτική δομή της ΕΛ.ΑΣ.

Η ίδρυση του τμήματος ασφαλείας ήταν ένα θέμα που απασχολούσε έντονα την τοπική κοινωνία όχι μόνο της Χαλκηδόνας αλλά και των γύρω περιοχών και επιτέλους έχει αίσιο τέλος καθώς η έναρξη λειτουργίας του τονώνει το αίσθημα ασφάλειας των κατοίκων.

Στην περιοχή ευθύνης του νέου τμήματος θα είναι εκτός από τον Δήμο Χαλκηδόνος και Άθυρα-Ραχώνα-Λειβαδίτσα.

Τα τελευταία χρόνια τα ιδιαίτερα σοβαρά περιστατικά εγκληματικότητας στον Δήμο μας απασχόλησαν τα ΜΜΕ ανά την Ελλάδα και πλέον όλοι περιμένουν από τους αστυνομικούς  που θα επανδρώσουν το νέο τμήμα να συμβάλλουν, ώστε οι κάτοικοι να μην ξαναζήσουν παρόμοιες καταστάσεις.

Λειτουργία περιφερειακών Υπηρεσιών Ελληνικής Αστυνομίας στο Δήμο Χαλκηδόνος  :

  • Αστυνομικό Τμήμα Κουφαλίων
  • Τμήμα Ασφαλείας Χαλκηδόνας
  • Τμήμα Τροχαίας Χαλκηδόνας
  • Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Αγίου Αθανασίου

Ζητήσαμε από τον δήμαρχο Χαλκηδόνος κ.Τσουκνιδά να μας κάνει μια δήλωση σχετικά με το θέμα:

” Μετά από πολλές προσπάθειες δημιουργείται το τμήμα ασφαλείας Χαλκηδόνας, το οποίο θα στεγαστεί στο κτίριο που στεγαζόταν η τροχαία.Ευελπιστούμε ότι η σύνθεση του τμήματος θα συνδράμει τα μέγιστα και θα ενισχύσει το αίσθημα ασφαλείας των δημοτών, σε μια εποχή που η παραβατικότητα στην περιοχή μας χτυπάει κόκκινο.

Η δημοτική αρχή θα κάνει τα πάντα σε αγαθή συνεργασία με τις αστυνομικές υπηρεσίες της περιοχής μας, ώστε οι πολίτες του Δήμου μας να αισθάνονται πιο ασφαλείς.”

 

 

2 comments

  1. Τελος το παζαρι ναρκωτικών.. θα κανει υπηρεσια ο τσακ νορις με τον μπρους λι θα συλαβουν βαπορακια και διεφθαρμενους αδιαφθορους και ζησαν αυτοι καλα και μεις χειροτερα

  2. Τώρα θα κοιμόμαστε ήσυχες τα βράδια!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *