Ευχαριστήρια επιστολή συλλόγου γονέων & κηδεμόνων 2ου ΓΕΛ Χαλκηδόνας

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων με την παρούσα επιστολή Θα ήθελαν να ευχαριστήσουν τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Κο Τζιτζικώστα Απόστολο, τον Αντιπεριφερειάρχη Ανάπτυξης & Περιβάλλοντος Κο Γιουτίκα Κώστα καθώς και τους Δημάρχους Χαλκήδόνας και Δέλτα, Κο Τσουκνιδά Ιωάννη και Κο Φωτόπουλο Μίμη για την καθοριστική τους συμβολή στην επίλυση του χρόνιου προβλήματος που είχαμε στο 2ο ΓΕΛ Χαλκηδόνας .

Οι μαθητές από την Βραχιά (περίπου 25 παιδιά) που φοιτούν στο σχολείο μας όταν σχολούσαν ήταν αναγκασμένοι να περιμένουν το λεωφορείο του ΟΑΣΘ για περίπου πενήντα λεπτά για να πάνε στο σπίτι τους με ότι κινδύνους συνεπάγεται αυτό, δεδομένου ότι το σχολείο είναι στις παρυφές του χωριού. Επίσης τα παιδιά ήταν εκτεθειμένα στις καιρικές συνθήκες γιατί είναι πολλά και η μία στάση που υπάρχει δεν αρκεί για να τα προφυλάξει από κρύο, βροχή κ.λ.π .

Το λεωφορείο περνούσε 13:30 ενώ τα παιδιά σχολούσαν 13:40. Το επόμενο λεωφορείο περνούσε 14:30. Έτσι λοιπόν ο Σύλλογος Καθηγητών και ο σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων αποφάσισαν από κοινού, να ζητήσουν από τον ΟΑΣΘ να αλλάξει το δρομολόγιο του και να περνάει 10 λεπτά νωρίτερα. Πράγματι το αίτημα στον ΟΑΣΘ έγινε και ο οργανισμός ενδιαφέρθηκε αμέσως να λύσει το πρόβλημα.

Ζήτησε μια σειρά αποφάσεων από τους δύο Δημάρχους οι οποίοι ανταποκρίθηκαν άμεσα. Το ίδιο έκανε και η Περιφέρεια. Το αίτημα έγινε αποδεκτό και με την έλευση του νέου χρόνου τα παιδιά πηγαίνουν με το λεωφορείο στα σπίτια τους μόλις σχολάσουν. Για το διάστημα για το οποίο το αίτημα εκκρεμούσε (περίπου 2 μήνες) είχε ναυλωθεί λεωφορείο με έξοδα της Περιφέρειας για την μεταφορά των μαθητών.

Ο Πρόεδρος και τα μέλη:

Κατσιβελάρης Κωνσταντίνος

Πλούτου Δέσποινα

Φελάνου Ευγενία

Περικλής Αθανασιάδης

Μπουτζίκου Αθανασία

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *