Χαλκηδόνα:Ενημερωτική συζήτηση με θέμα «Ο πρωτογενής τομέας ως βασικός πυλώνας ανάπτυξης και αναθέρμανσης της ελληνικής οικονομίας»

Τρεις ενημερωτικές συζητήσεις με θέμα: «Ο πρωτογενής τομέας ως βασικός πυλώνας ανάπτυξης και αναθέρμανσης της ελληνικής οικονομίας» διοργανώνει το πολιτικό γραφείο του Βουλευτή Β΄ Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας, κ. Θεόδωρου Καράογλου.
Η πρώτη θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 02 Μαρτίου 2018 και ώρα 19.00 στη Νέα Χαλκηδόνα (ξενοδοχείο «Φίλιππος»)
Όπως σημειώνει ο κ. Καράογλου: «Σκοπός των εκδηλώσεων είναι να καταθέσω στους ανθρώπους του πρωτογενή τομέα το νέο αναπτυξιακό πρότυπο αγροτικού επιχειρείν που επεξεργάζεται η Νέα Δημοκρατία. Να μιλήσουμε για τον αγρότη-επιστήμονα, τον αγρότη-επιχειρηματία. Να ανταλλάξουμε απόψεις και ιδέες για την ανάγκη βελτίωσης της ανταγωνιστικότητας των παραγόμενων προϊόντων, για τη σημασία επαναχάραξης του καλλιεργητικού-αναπτυξιακού μοντέλου, για την καθιέρωση της αγροτικής εκπαίδευσης, καθώς και για τη σημασία ενθάρρυνσης των επενδύσεων».

Παρασκευή 02 Μαρτίου 2018
Ώρα: 19.00, Νέα Χαλκηδόνα, ξενοδοχείο «Φίλιππος»

Ομιλητές:

1) Θεόδωρος Καράογλου, Βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης Ν.Δ., πρώην Υπουργός, αν. Τομεάρχης Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης του κόμματος. Θέμα: «Το μέλλον της αγροτικής παραγωγής-οι θέσεις της ΝΔ για το ασφαλιστικό των αγροτών»
2) Απόστολος Βεσυρόπουλος, Βουλευτής Ημαθίας ΝΔ, αν. Τομεάρχης Οικονομικών με αρμοδιότητα τη φορολογική πολιτική. Θέμα: «Οι θέσεις της Ν.Δ. για το φορολογικό καθεστώς των αγροτών»
3) Δημήτρης Μελάς, πρώην υπηρεσιακός Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και πρώην γραμματέας Αγροτικής Πολιτικής και Διαχείρισης Κοινοτικών Πόρων του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης. Θέμα: «Αγροτική πολιτική της κυβέρνησης και προβληματισμός για τη νέα ΚΑΠ».
4) Χρήστος Γιαννακάκης, Πρόεδρος της Κοινοπραξίας Συνεταιρισμών Οργανώσεων Παραγωγών Ν. Ημαθίας. Θέμα: «Οι ομάδες παραγωγών στη νέα εποχή».

Χαιρετισμό θα απευθύνουν:
1) Χρήστος Τσιχήτας, Αγρότης, Πρόεδρος Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Θεσσαλονίκης
2) Σάκης Κορώνας, Αγρότης, Πρόεδρος ΤΟΕΒ Μικρού Μοναστηρίου

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *