Χαλκηδόνα:Ξεκινούν οι εργασίες στην επέκταση

Είχαμε ασχοληθεί στο παρελθόν (δείτε ΕΔΩ) μ ένα θέμα που απασχολεί του κατοίκους της Χαλκηδόνας .Την εισφορά δημοτών σε χρήμα .Ένα ποσό που πληρώνουν οι δημότες και διατίθεται για πολεοδομικά έργα.Στις 26/11/2015 είχαμε μια επαφή με τον τότε αρμόδιο αντιδήμαρχο τεχνικών έργων κ.Μανάκη, που μας είχε δηλώσει ότι θα δημοπρατηθούν έργα για την προέκταση της Χαλκηδόνας.

Χθες λοιπόν ζητήσαμε από τον κ.Μανάκη να μας πει αν έχει προχωρήσει το θέμα καθώς έχουν περάσει αρκετοί μήνες. Mεταξύ άλλων μας είπε:

“Πέρυσι είχαν συγκεντρωθεί 202 χιλ ευρώ και ξεκινήσαμε ένα διαγωνισμό από τον οποίο βγήκε ο ανάδοχος . Αφού ξεπεράσαμε κάποια προβλήματα ήρθε την προηγούμενη εβδομάδα ο εργολάβος και μαζί με την δική μας τεχνική υπηρεσία κάνανε κάποιες μετρήσεις και τον επόμενο μήνα ξεκινάει η εκτέλεση της εργολαβίας.Τα χρήματα συνεχίζουν και μαζεύονται και σε δύο-τρεις μήνες θα δημοπρατήσουμε και άλλα έργα στην προέκταση Χαλκηδόνας, μέχρι να εξαντλήσουμε το ποσό που υπάρχει γι αυτό τον σκοπό”

Θα παρακολουθούμε το θέμα και θα σας ενημερώσουμε για τις εξελίξεις κάνοντας σχετική ερώτηση για την πορεία των εργασιών μετά από κάποιο χρονικό διάστημα, στον νυν αντιδήμαρχο τεχνικών έργων κ.Παπαμιχαήλ.

Σ.Η.

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *