Δ.Χαλκηδόνος:Άνοιξαν Δημοτικά,Νηπιαγωγεία,Παιδικοί σταθμοί

Ξεκίνησε σήμερα η  τρίτη φάση επαναλειτουργίας των εκπαιδευτικών δομών με το άνοιγμα της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Όπως είπε η αντιδήμαρχος  Παιδείας, Κοινωνικής Μέριμνας και Αλληλεγγύης του Δήμου Χαλκηδόνος,  κα Κωστοπούλου Μαρία ,Δημοτικά Νηπιαγωγεία και Παιδικοί Σταθμοί είναι πανέτοιμα να υποδεχτούν τους μικρούς μαθητές, καθώς έχουν εφοδιαστεί με μάσκες, αντισηπτικά και όλα τα απολυμαντικά καθαριστικά για τη διασφάλιση της υγιεινής.

” Θα υπάρχει συνεχής ανεφοδιασμός τους και το προσωπικό καθαριότητας βρίσκεται στη θέση του και θα παραμένει στα σχολεία καθ όλη τη διάρκεια διεξαγωγής των μαθημάτων ώστε να διατηρεί τους χώρους καθαρούς ενώ οι εκπαιδευτικοί έχουν πραγματοποιήσει κατάλληλα σχέδια ώστε να μην υπάρχει συνωστισμός. Στους κοινοτικούς χώρους και στα προαύλια των σχολικών μονάδων έχει πραγματοποιηθεί αποψίλωση όλων των πράσινων σημείων.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τις κύριες Ιωάννα Καλαθά και  Άννα Γκαντσίδου, προέδρους πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας για τη συνδρομή και βοήθεια τους στην επαναλειτουργία των σχολείων. Τέλος, θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω τους προέδρους των Τοπικών Συμβουλίων όλων των διαμερισμάτων του Δήμου Χαλκηδόνος καθώς τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας Ιωάννη Μπατζαρακίδη και τους υπαλλήλους καθαριότητας για την έμπρακτη συνεισφορά τους σε όλη αυτή τη διαδικασία.” δήλωσε η κα Κωστοπούλου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *