Δ.Χαλκηδόνος:Επιστολή προς τον πρόεδρο του Δ.Σ.

Προς:

 τον Πρόεδρο ΔΣ Δήμου Χαλκηδόνος κ. Ταχτατζόγλου

Αξιότιμε κ. Πρόεδρε,

Η παράταξή μας, θεωρεί πως είναι ανεξήγητη αλλά και περίεργη η απόφαση της Δημοτικής Αρχής, να αποφασίσει το αναβληθέν  δια ζώσης Δημοτικό Συμβούλιο της 16ης Ιουλίου να γίνει τώρα  ΔΙΑ ΠΕΡΙΦΟΡΑΣ.

Τι άλλαξε και προτείνετε τώρα την με mail ψήφιση των θεμάτων;

Θα συμμετέχουμε σε ένα Δημοτικό Συμβούλιο δια ζώσης, με φυσική παρουσία όπου θα μπορούμε να εκφράσουμε τις απόψεις μας, να τις στηρίξουμε με επιχειρηματολογία, να ακούσουμε τον αντίλογο, να μας δοθούν διευκρινήσεις από τις ασαφείς εισηγήσεις, και τελικά με μόνο γνώμονα το συμφέρον των δημοτών μας να αποφασίσουμε να ψηφίσουμε θετικά ή αρνητικά.

Αρνούμαστε να συμμετέχουμε σε ένα Δημοτικό συμβούλιο που γίνεται ΔΙΑ ΠΕΡΙΦΟΡΑΣ (με mail δηλ. και sms), όπου απουσιάζει ο ζωντανός διάλογος, η ζωντανή επιχειρηματολογία, η αντιπαράθεση των απόψεων, αλλά και η πιθανή σύνθεση αυτών.

Είναι αδιανόητο να συμμετέχουμε σε μια παρωδία ψηφοφορίας, ως απλοί θεατές, νομιμοποιώντας αποφάσεις που μπορεί να κρίνουν θετικά ή αρνητικά τον αναπτυξιακό σχεδιασμό των Δημοτικών ενοτήτων του Δήμου μας, χωρίς διάλογο και δια ζώσης τοποθετήσεις αλλά και  αντιπαραθέσεις.(4ο θέμα στην πρόσκληση)

Κάπου στην σκέψη σας  φαίνεται πως απουσιάζει  η πιθανότητα μιας  ΣΥΝΘΕΣΗΣ ΑΠΟΨΕΩΝ, που ενδεχομένως να μπορούσε να προκύψει μέσα από έναν ζωντανό διάλογο, που εντέχνως αποφεύγετε, με την απόφασή σας να κάνετε την σημερινή συνεδρίαση ΔΙΑ ΠΕΡΙΦΟΡΑΣ.

Αρνούμαστε να συμμετέχουμε σε μια διαδικασία που δεν υπηρετεί τους Δημότες μας και τον Τόπο, με πραγματικό και ουσιαστικό σεβασμό στον θεσμό του Δημοτικού Συμβουλίου, που ευτελίζεται με τη επιλογή σας να γίνει σήμερα η Συνεδρίαση  ΔΙΑ ΠΕΡΙΦΟΡΑΣ.

Με εκτίμηση,

Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της παράταξης των Ενεργών Δημοτών

Μηνάς Μηντζαρίδης 

Στεργιάδης Απόστολος

Βλαχάκη Μαρία

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *