Δ.Χαλκηδόνος:Ανοιχτή Επιστολή της Παράταξης Σύμπραξη Ευθύνης   

Ανοιχτή Επιστολή της Παράταξης Σύμπραξη Ευθύνης

Προς τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Ταχτατζόγλου και τον Δήμαρχο κ. Αναγνωστόπουλο.

Κύριε Πρόεδρε και Κύριε Δήμαρχε, με μεγάλη έκπληξη λάβαμε το email σας για την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ΔΙΑ ΠΕΡΙΦΟΡΑΣ στις 21 Ιουλίου ημέρα Τρίτη.

Δεν μπορούμε να εξηγήσουμε τους λόγους αυτής της αδιανόητης απόφασης. Η χώρα επανέρχεται στην κανονικότητα και τίποτα δεν σας εμποδίζει να πραγματοποιήσετε κανονικό Δημοτικό Συμβούλιο στην αίθουσα, κεκλεισμένων των θυρών.

Ο διάλογος είναι συστατικό της Δημοκρατίας και δεν πρέπει να περιορίζεται για κανένα λόγο. Δεν μπορείτε να φιμώνετε την αντιπολίτευση με αστεία προσχήματα.

Αντί να προβληματιστείτε για το ποιοι είναι οι λόγοι που κάναμε  την αποχή στο προηγούμενο Συμβούλιο και να ανοίξετε έναν ουσιαστικό διάλογο για συγκλίσεις προς όφελος των πολιτών του Δήμου μας, διολισθαίνετε γιατί δεν θέλετε γόνιμες αντιπαραθέσεις στα προβλήματα που απασχολούν τους δημότες μας.

Ελπίζουμε να πρυτανεύσει από την μεριά σας η λογική και να αφήσετε τις μικρό-παραταξιακές σκοπιμότητες και αυτό γιατί η εποχή μας απαιτεί ομοψυχία και ευρύτερες συναινέσεις.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *