Δ.Χαλκηδόνος:Εξιχνιάσθηκαν περιπτώσεις κλοπών καταστημάτων καθώς και απάτης μέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή

Εξιχνιάσθηκαν περιπτώσεις κλοπών καταστημάτων καθώς και απάτης μέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή

Στην εξιχνίαση περιπτώσεων διαρρήξεων καταστημάτων αλλά και περιπτώσεων απάτης που τελέστηκαν μέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή προέβησαν έπειτα από ενδελεχή έρευνα αστυνομικοί της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης.                                                                                      

Αναλυτικότερα :

  • Η εμπεριστατωμένη έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκηδόνας οδήγησε στον σχηματισμό δικογραφίας σε βάρος 23χρονου ημεδαπού για εγκληματική οργάνωση – συμμορία και κλοπές κατά συναυτουργία και σε απόπειρα.

Ειδικότερα, ο 23χρονος, ο οποίος τυγχάνει έγκλειστος σε Κατάστημα Κράτησης της Χώρας, μαζί με δύο ακόμα συνεργούς του, είχαν συστήσει εγκληματική συμμορία τουλάχιστον από τον Αύγουστο του 2018 με σκοπό να προσπορίσουν παράνομο περιουσιακό όφελος.

Όπως προέκυψε, οι ανωτέρω διέπραξαν από κοινού συνολικά έξι (6) διαρρήξεις σε επιχειρήσεις και πρατήρια υγρών καυσίμων στην πόλη της Θεσσαλονίκης καθώς και στο Κιλκίς καθώς και μία (1) απόπειρα διάρρηξης σε επιχείρηση στην περιοχή του Αγίου Αθανασίου,  αφαιρώντας συνολικά χρηματικά ποσά, ηλεκτρονικές συσκευές, δύο ημιαυτόματες ηλεκτροσυγκολλήσεις, πακέτα τσιγάρων, εξαρτήματα γεωργικών μηχανημάτων καθώς και ένα οχήμα.

Οι δικογραφίες που σχηματίστηκαν σε βάρος των κατηγορουμένων θα υποβληθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *