Δήμος Χαλκηδόνος:Ξεκινούν απολυμάνσεις

Ο Δήμος Χαλκηδόνoς ενημερώνει ότι στο πλαίσιο της προληπτικής μέριμνας, ξεκινά απολυμάνσεις από εξειδικευμένο συνεργείο με πιστοποιημένες διαδικασίες σε όλους τους χώρους των Σχολικών Μονάδων και των Δημοτικών κτιρίων.

Συγκεκριμένα, απολύμανση θα πραγματοποιηθεί στα σχολεία όλων των εκπαιδευτικών βαθμίδων, στους παιδικούς σταθμούς, στα ΚΑΠΗ, στα ΚΕΠ, στα Δημοτικά και στα Κοινοτικά Καταστήματα,στο Χατζάκειο Πνευματικό Κέντρο, στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου και στα αγροτικά ιατρεία.

Οι διαδικασίες απολύμανσης και το χρονοδιάγραμμά τους τελούν υπό την καθοδήγηση της Αντιδημάρχου Παιδείας κας Κωστοπούλου Μαρίας, σε συνεργασία με τον αντιδήμαρχο αθλητισμού κ.Ανέστη Ανεστίδη και τον πρόεδρο νομικού προσώπου κ.Μένιο Κορδονούρη.

One comment

  1. Αλμπανίδης Κώστας

    Οι τελευταίες ενδείξεις και μετρήσεις δείχνουν ότι ο κοροναϊός μπορεί να μείνει ενεργός σε επιφάνειες από 2 έως 9 ημέρες. Ποιός ο λόγος να απολυμανθεί ένα σχολείο όταν θα παραμείνει κλειστό για …14 ημέρες; Δεν θα ήταν καλύτερα αυτά τα χρήματα να διατεθούν αλλιώς στην τοπική κοινότητα και σε άτομα που τα έχουν ανάγκη ( ξυρίως ηλικιωμένοι ) τώρα που θα μείνουν μέσα στο σπίτι;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *