Δ.Χαλκηδόνος:Ποια είναι η νέα σύνθεση του Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου

Ολοκληρώθηκαν οι δημαιρεσίες στον Δήμο Χαλκηδόνος – Ποια είναι η νέα σύνθεση του Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου

O Γαβριήλ Ταχτατζόγλου, από τη διοικούσα παράταξη, αναλαμβάνει εκ νέου Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Χαλκηδόνος μετά τις δημαιρεσίες που πραγματοποιήθηκαν σήμερα, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, για την εκλογή προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου και των μελών της Δημοτικής Επιτροπής.

Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου αναλαμβάνει ο Αναστάσιος Αγγελόγλου από την παράταξη “Πρώτα ο Πολίτης” και Γραμματέας o Παναγιώτης Μαρκίδης από την παράταξη “Λαϊκή Συσπείρωση”.

Ακολουθούν αναλυτικά τα αποτελέσματα των δημαιρεσιών:

Προεδρείο Δημοτικού Συμβουλίου

Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου: Γαβριήλ Ταχτατζόγλου

Αντιπρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου: Αναστάσιος Αγγελόγλου

Γραμματέας Δημοτικού Συμβουλίου: Παναγιώτης Μαρκίδης

Δημοτική Επιτροπή

Για την επταμελή Δημοτική Επιτροπή, Πρόεδρος της οποίας θα είναι ο Δήμαρχος Σταύρος Αναγνωστόπουλος και η οποία θα ασκεί πλέον τις αρμοδιότητες της Οικονομικής Επιτροπής, της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής και της Εκτελεστικής Επιτροπής, εξελέγησαν μετά από ψηφοφορία ως τακτικά μέλη οι Ζήσης Βαϊνάς, Διαμαντής Διαμαντής, Μαρία Κωστοπούλου και Γεώργιος Παπαχρηστούδης από τη Διοικούσα Παράταξη με αναπληρωματικά μέλη τους Ανδρέα Αλμπάνη, Θεόδωρο Χατζηαποστόλου, Αλέξανδρο Χατζόπουλο και Πασχάλη Χατσίδη. Από την αντιπολίτευση εξελέγησαν ως τακτικά μέλη οι Μαυρουδής Μηντσιούδης και Γνωστοθέα Μπόσκογλου με αναπληρωματικά μέλη τους Νικόλαο Κόκκο και Ζωή Σάνιου- Μετλάρη.

Μετά το πέρας της ειδικής συνεδρίασης πραγματοποιήθηκε και η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, όπου τυχερή αναδείχθηκε η Δημοτική Σύμβουλος, Μάρθα Χαράπη.