Δ.Δέλτα:Υποψήφια δήμαρχος η κα Γερακίνα Μπισμπινά

Με επιστολή της προς τον περιφερειάρχη κ.Τζιτζικώστα και το Περιφερειακό συμβούλιο Κεντρικής Μακεδονίας η κα Γερακίνα Μπισμπινά δηλώνει την παραίτηση της από τη θέση του Περιφερειακού Συμβούλου και τη θέση του Προέδρου Μητροπολιτικής Επιτροπής Θεσσαλονίκης, καθώς αποφάσισε να διεκδικήσει τη θέση της Δημάρχου του Δήμου Δέλτα στις ερχόμενες Δημοτικές εκλογές.

Αναλυτικά η δήλωση της κας Μπισμπινά

ΔΗΛΩΣΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ

Θεσσαλονίκη, 10/03/2023

Αξιότιμε Κ. Περιφερειάρχη,

Σας υποβάλλω την παραίτηση μου, από τη θέση του Περιφερειακού Συμβούλου και τη θέση του Προέδρου Μητροπολιτικής Επιτροπής Θεσσαλονίκης, διότι έχω την πρόθεση να διεκδικήσω το αξίωμα του Δημάρχου του Δήμου Δέλτα στις ερχόμενες Δημοτικές εκλογές.

Με την παρούσα δήλωση παραίτησης μου, θέλω να σας ευχαριστήσω για την εμπιστοσύνη που δείξατε στο πρόσωπο μου, στις δύο θητείες της διοίκησης του συνδυασμού “Αλληλεγγύη”, και μου δώσατε την ευκαιρία όλα αυτά τα χρόνια να κάνουμε πραγματικότητα το όραμα μας, να αναδείξουμε τη Κεντρική Μακεδονία, πρώτη Περιφέρεια της χώρας.

Επίσης με την δήλωση μου αυτή, θέλω να ευχαριστήσω το σύνολο του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας και τους υπηρεσιακούς παράγοντες της Περιφέρειας, με τους οποίους συνεργαστήκαμε και δώσαμε λύσεις όλα αυτά τα χρόνια.
Με εκτίμηση,
Μπισμπινά Γερακίνα