Δ.Δέλτα:Υποψήφιος δήμαρχος ο Γ. Ιωαννίδης

Ο Δήμαρχος Δέλτα Γιάννης Ιωαννίδης από τα Κύμινα, ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του για το δημαρχιακό θώκο στις Αυτοδιοικητικές εκλογές, με τη συνεργασία του Αλέξανδρου Διαμαντόπουλου επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «ο Δημος μας».

 Η ανακοίνωση έγινε  σε 80 στελέχη κυρίως της Δημοτικής Ενότητας Αξιού, παρουσία αντιδημάρχων, δημοτικών και τοπικών συμβούλων εκπροσώπων φορέων και στελεχών της Αυτοδιοίκησης .

 «Προχωράμε Μπροστά Μαζί! Κάνουμε το πρώτο βήμα για μια καλύτερη επόμενη μέρα στο Δήμο Δέλτα» είπε ο Γιάννης Ιωαννίδης δίνοντας το έναυσμα της νέας προεκλογικής εκστρατείας ενώ έκανε έναν εκτενή απολογισμό των πεπραγμένων της Διοίκησης του Δήμου δίνοντας έμφαση στην τροφοδοσία του Αξιού με πόσιμο νερό.  Ένα έργο που ήδη έχει αρχίσει να υλοποιείται ενώ  αναφέρθηκε εκτενώς στα έργα που σχεδιάστηκαν και είτε υλοποιούνται είτε θα αρχίζουν να υλοποιούνται το επόμενο διάστημα.

 «Μαζί θα υπερασπιστούμε με σθένος τις αφετηριακές μας Αρχές και Αξίες. Ανοίγουμε δρόμο στη νέα γενιά, να πάρει το μέλλον του Τόπου τα χέρια της. Το αξίζει ο Τόπος μας και οι Άνθρωποι του! Προχωράμε Μπροστά Μαζί – Χτίζουμε τη νέα Ανεξάρτητη Αυτοδιοικητική Παράταξη με οδηγό τις Αξίες μας και με τη συμμετοχή αδιάφθορων και ανιδιοτελών πολιτών», τόνισε ο Γιάννης Ιωαννίδης.

 «Συμπορευόμαστε με τον Δήμαρχο Γιάννη Γιάννη Ιωαννίδη που είχαμε μια εξαιρετική συνεργασία καθ’ όλη την διάρκεια της θητείας μας και αυτό έχει τη μεγαλύτερη σημασία. Σηκώσαμε τα μανίκια και δουλέψαμε μαζί για τον Τόπο για την Κοινωνία. Σας καλώ να συμμετέχετε στον αγώνα μας διότι έχουμε να κάνουμε ακόμη πολλά και να αναδείξουμε τον τόπο μας ακόμη περισσότερο» είπε μεταξύ άλλων ο επικεφαλής της παράταξης «ο Δήμος μας» Αλέξανδρος Διαμαντόπουλος