Κουφάλια:Ευχαριστήριο θεάτρου “ΙΧΝΑΙ”

Μετά το τέλος των τέλος ,των πολύ επιτυχημένων, παραστάσεων από το ΠΑΙΔΙΚΟ και ΕΦΗΒΙΚΟ τμήμα του Θεάτρου μας,θέλουμε μέσα από την καρδιά μας να πούμε ένα ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλους εσάς που τιμήσατε με την παρουσία σας και χειροκροτήσατε την προσπάθεια των παιδιών μας.

Πραγματικά ήταν και για εμάς μια δυνατή ώθηση για να συνεχίσουμε ,με μαθήματα θεατρικής αγωγής που παραδόθηκαν από την εξειδικευμένη θεατρολόγο κ.Αλεξάνδρα Κασιούμη.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε για την παρουσία τους τον Δήμαρχο Χαλκηδόνος κ.Σταύρο Αναγνωστόπουλο,τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού κ Διαμαντή Διαμαντή,την Πρόεδρο της Τ.Κ Κουφαλίων κ.Χρυσή Γκαλιπίδου,την τοπική σύμβουλο κ Πανδώρα Βαρελά καθώς και εκπροσώπους πολιτιστικών και δημοτικών φορέων .

Σε αυτή την προσπάθεια σημαντικό ρόλο έπαιξαν και οι χορηγοί μας που με την αρωγή τους βοήθησαν σημαντικά στο οικονομικό κομμάτι.

Ευχαριστούμε τους επαγγελματίες των Κουφαλίων και των γύρω περιοχών, που πάντα βρίσκονται δίπλα σε τέτοιες προσπάθειες εκτιμώντας τον κόπο και την προσπάθεια ανθρώπων με μεράκι για την ανάπτυξη του πολιτισμού.

Ευχαριστούμε τον Δήμο Χαλκηδόνος για την εμπιστοσύνη μου μας έδειξε παραχωρώντας την αίθουσα Κ.Χατζάκος,

Το ταξίδι για τα παιδικά και εφηβικά τμήματα του Θέατρου Ίχναι συνεχίζεται

Ραντεβού τον Σεπτέμβρη με την έναρξη της καινούργιας σχολικής χρονιάς.

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ