Δ.Ε.Υ.Α.Χαλκηδόνος:Ανακοίνωση – καταγγελία του σωματείου εργαζομένων ΔΕΥΑ Μακεδονίας

Ανέβηκαν οι τόνοι στο τελευταίο συμβούλιο της Δ.Ε.Υ.Α. Χαλκηδόνος που διεξήχθη στις 26/9/2022, καθώς όπως μπορείτε να ακούσετε και στο ηχητικό της συνεδρίασης (από το 3ο μέχρι το 12ο λεπτό περίπου) υπήρχε έντονη αντιπαράθεση μεταξύ του προέδρου της κ.Πιτίκη και του προϊσταμένου της οικονομικής υπηρεσίας κ.Τσερανίδη.

Ο τελευταίος κλήθηκε να παρευρεθεί ως εισηγητής θέματος και τελικά έγινε αποδέκτης προσωπικών αναφορών του προέδρου.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες υπάρχει ανακοίνωση – καταγγελία του σωματείου εργαζομένων ΔΕΥΑ Μακεδονίας κατά του προέδρου της Δ.Ε.Υ.Α. Χαλκηδόνος κ.Πιτίκη, σύμφωνα με την οποία  ο πρόεδρος της προσπάθησε να στοχοποιήσει υπάλληλο της υπηρεσίας του,  κάνοντας προσωπική αναφορά σε αυτόν για δήθεν ανάρμοστη συμπεριφορά του, χωρίς να υπάρχει σχετικό θέμα στην ημερήσια διάταξη και χωρίς προηγουμένως να έχει ενημερώσει για την ενέργεια του αυτή τον ίδιο τον υπάλληλο που ήταν και παρών στη συνεδρίαση.

Μάλιστα το περιστατικό αυτό προκάλεσε και την αντίδραση των παρόντων μελών του διοικητικού συμβουλίου της Δ.Ε.Υ.Α. Χαλκηδόνος .

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα την αποχώρηση του υπαλλήλου από το χώρο διεξαγωγής της συνεδρίασης σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την αντιμετώπισή του από τον πρόεδρο της επιχείρησης παρότι ήταν εισηγητής ενός θέματος της ημερήσιας διάταξης και την καταψήφιση θεμάτων από τα μέλη του Δ.Σ λόγω διαμαρτυρίας για τη συμπεριφορά του προέδρου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο διοικητικό συμβούλιο δεν ήταν παρών ΟΥΤΕ ΕΝΑ  μέλος από τη διοικούσα παράταξη και η απουσία τους από τα Δ.Σ της επιχείρησης μόνο τυχαία δεν μπορεί να χαρακτηριστεί.