ΔΕΥΑΧ:Απάντηση για τις διακοπές νερού στο Άδενδρο

Από τη ΔΕΥΑΧ λάβαμε και δημοσιεύουμε την παρακάτω απάντηση σχετικά με καταγγελία αναγνώστη μας (Δείτε ΕΔΩ)

Σε απάντηση ανάρτησης, σας ενημερώνουμε ότι πράγματι στο Άδενδρο υπάρχει πρόβλημα, αλλά όχι στο μέγεθος που αφήνει να φανεί η καταγγελία στο e-koufalia.

Το πρόβλημα εντοπίζεται σε στιγμιαίες διακοπές, δίλεπτες, τρίλεπτες. Άμεσα όμως επανέρχεται η υδροδότηση. Συνεπώς δεν είπε το Άδενδρο ‘το νερό-νεράκι’. Το πρόβλημα οφείλεται στη μικρή δεξαμενή του Αδένδρου, για την οποία έχει ληφθεί μέριμνα να επεκταθεί με νέα δεξαμενή , η κατασκευή της οποίας περιλαμβάνεται στο τεχνικό πρόγραμμα της Δ.Ε.Υ.Α. για το 2019.

Βρισκόμαστε στη διαδικασία προμήθειας και τοποθέτησης της. Επίσης, σας ενημερώνουμε πως η υπηρεσία μας ουδέποτε αδιαφόρησε για τα προβλήματα ύδρευσης του Αδένδρου και νομίζουμε ότι όλοι οι κάτοικοι του Αδένδρου διαπιστώνουν ότι οι επεμβάσεις μας σε ότι προκύψει είναι άμεσες και αποτελεσματικές.

Ευελπιστούμε ότι σύντομα θα αποκατασταθεί η απόλυτη ομαλότητα στο δίκτυο του Αδένδρου και παρακαλούμε για την κατανόηση σας.

Για πληρέστερη ενημέρωση επικοινωνήστε με το παρακάτω τηλέφωνο. Δ.Ε.Υ.Α.Χ. ΤΕΧΝ. ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΜΗΜΑ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ: Μ. Ι. ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ ΤΗΛ:6948254908

One comment

  1. Λυπάμαι πάρα πολύ κ.κ. της ΔΕΥΑΧ.Λυπαμαι γιατί άλλη μια φορά αντιλαμβάνομαι πως στην τοπική αυτοδιοίκηση βρίσκονται άτομα από άλλο κόσμο.Ευχαριστο μου είναι ότι γνωρίζετε το πρόβλημα αλλά νομίζω ότι μας κοροϊδεύετε για άλλη μια φορά μπροστά στα μάτια μας.Για ποια ολιγόλεπτη διακοπή νερού μας λέτε; Αφού δεν γνωρίζετε τουλάχιστον ρωτήστε να μάθετε το πρόβλημα και μετά να μας απαντήσετε.Καθημερινως η διακοπές νερού είναι μετά τις 20:30 δεκαλεπτες και δεκαπενταλεπτες.Ερχεται το νερό για 10 λεπτά και μετά τα ίδια.Μεχρι τις 22:00 τουλάχιστον στην καλύτερη των περιπτώσεων.Σημερα μάλιστα η διακοπή ήταν κύριοι της ΔΕΥΑΧ της τάξης των 100 λεπτών!!! Διακόπηκε 20:20 και επανήλθε στις 22:00.Θελω να πιστεύω ότι η διοίκηση του δήμου μας,αν και δεν το βλέπω σε πολλά θέματα,δεν μας αντιμετωπίζει σαν πολίτες δεύτερης κατηγορίας και περιμένω σύντομα κιόλας την δέσμευση αυτή της ΔΕΥΑΧ για αποκατάσταση του προβλήματος.Και ελπίζω η νέα διοίκηση του δήμου να κοιτάξει καλύτερα τα προβλήματα του χωριού μας γιατί η σημερινή δυστυχώς απέτυχε.Ευχαριστω πολύ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *