Δήμος Χαλκηδόνος:Εκδήλωση τιμής για τους 3 Ιεράρχες-Βραβεύσεις μαθητών

Από το γραφείο τύπου του Δήμου Χαλκηδόνος λάβαμε και δημοσιεύουμε το παρακάτω δελτίο τύπου

Με λαμπρότητα τίμησε ο Δήμος Χαλκηδόνος, το Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2017 στο Πνευματικό κέντρο ‘Κ.Χατζάκος’ στα Κουφάλια, τη μνήμη των Θρησκευτικών Πατέρων και Προστατών της Εκπαίδευσης, Αγίων Τριών Ιεραρχών.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η Διοίκηση του Δήμου προεξάρχοντος του Δημάρχου κ.Τσουκνιδά, οι βουλευτές της Β΄ περιφέρειας Θες/νίκης κύριοι Καράογλου και Λαζαρίδης, ο Διοικητής του Συγκροτήματος Στρατηγικών Μεταφορών Χαλκηδόνας ταξίαρχος Βοσνακίδης, εκπρόσωποι της Εκπαιδευτικής κοινότητας του Δήμου και πλήθος Δημοτών.

Κεντρικός ομιλητής της βραδιάς ήταν ο πρωτοπρεσβύτερος Ανέστης Μιχαηλίδης, συνταξιούχος εκπαιδευτικός και εφημέριος στον Ι.Ν. Παναγίας Ρευματοκρατούσσης Γέφυρας, ο οποίος με μια μεστή ομιλία αναφέρθηκε στη ζωή και το έργο των Τριών Ιεραρχών, αλλά και στο διαχρονικό μήνυμα της δράσης τους. Ακολούθως ο Δήμαρχος κ.Τσουκνιδάς τίμησε τη συνδημότισσά μας κα.Παπασταϊκούδη για το έργο της σχετικά με το Δημοτικό τραγούδι της Ανατολικής Ρωμυλίας που βραβεύτηκε από την Ακαδημία Αθηνών το 2014.

Η βραδιά ολοκληρώθηκε με συναυλία πιάνου από μαθητές του Δημοτικού Ωδείου, καθώς και με τη βράβευση μαθητών του Δήμου μας, τόσο της Πρωτοβάθμιας, όσο και της Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, που διακρίθηκαν σε μαθητικούς Διαγωνισμούς, πέρα από το σχολείο, κατά την περίοδο 2015-2016.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *