Δήμος Χαλκηδόνος:Δεν θα ανοίξουν τελικά τα σχολεία σήμερα Τρίτη

Από το γραφείο τύπου του Δήμου Χαλκηδόνος εκδόθηκε πριν λίγο η παρακάτω ανακοίνωση

Κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία και οι Παιδικοί Σταθμοί του Δήμου Χαλκηδόνος την Τρίτη 08-01-19

ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Κατόπιν του ολικού παγετού που επικρατεί από τις βραδινές ώρες και αφού εκτιμήθηκε εκ νέου η κατάσταση των σχολικών μονάδων, αποφασίστηκε τα σχολεία σε όλο το Δήμο Χαλκηδόνος να παραμείνουν κλειστά σήμερα Τρίτη 08 Ιανουαρίου 2019, με γνώμονα πάντοτε την ασφάλεια των παιδιών.

Οι Διευθυντές και το εκπαιδευτικό προσωπικό προσωπικό των σχολείων, παρακαλούνται να βρίσκονται κανονικά στη θέση τους ώστε να ελέγχουν την κατάσταση των σχολικών συγκροτημάτων (δίκτυαθέρμανσης-ύδρευσης) σε συνεργασία με το Δήμο.

Για την αυριανή ημέρα θα βγει εκ νέου ανακοίνωση, αφού συνεκτιμηθεί η κατάσταση των σχολικών μονάδων, σε συνεργασία με τους Δ/ντές των Σχολείων.

8 comments

 1. Ανώνυμος

  Swsta. Gia avrio ti tha ginei?????????????????????????????????

 2. Ανώνυμος

  Για σήμερα τελικά αποφασίσατε τελευταία στιγμή. ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ ??? Θε έχουμε πάλι τα ίδια???

 3. Μητερα

  Καλα που το θυμηθήκαμε τελευταία στιγμή Όταν σας τα λέγαμε εμείς οι γονεις οι απαντήσεις σας ήταν εκτός τόπου και χρόνου σαν να μην έχετε σκεφτεί καθόλου την υγεία των παιδιών.Πήρατε ανεύθυνες αποφάσεις χωρίς καν να ελέγξετε τους χώρους και τους δρόμους των σχολείων.Λυπάμαι πολύ γιατί φερθηκατε μέχρι τελευταία στιγμή σαν άτομα που δεν είναι γονείς.Τα παιδιά που ήδη πήγαν στα σχολεια τα σκέφτηκε κανεις και μιλάμε για παιδιά κυρίως από τα χωριά.

 4. Μαθητής που δεν κοιμάται

  Τραγικοί εκεί στο δήμο! Δεν γίνεται να βγαίνει ανακοίνωση ούτε μια ώρα πριν ανοίξουν τα σχολεία. Υπάρχουν παιδιά που είναι απο τα χωριά του δήμου και είχαν ξεκινήσει