Δήμος Χαλκηδόνος: Ευρεία σύσκεψη για την ομαλή λειτουργία  των υπηρεσιών του δήμου λόγω κορωνοϊού

Από το γραφείο τύπου του Δήμου Χαλκηδόνος λάβαμε και δημοσιεύουμε το παρακάτω δελτίο τύπου

Δήμος Χαλκηδόνος: Ευρεία σύσκεψη για την ομαλή λειτουργία  των υπηρεσιών του δήμου λόγω κορωνοϊού

Παρουσία του δημάρχου Χαλκηδόνος Σταύρου Αναγνωστόπουλου και με συμμετοχή όλων των αντιδημάρχων, της γενικής γραμματέως και του ιατρού εργασίας του δήμου πραγματοποιήθηκε ευρεία σύσκεψη των προϊστάμενων και των διευθυντών όλων των διευθύνσεων και των τμημάτων του δήμου.

Αντικείμενο της σύσκεψης ήταν η ενημέρωση αναφορικά με τη λειτουργία των υπηρεσιών του δήμου τη χρονική περίοδο που θα βρίσκονται σε ισχύ τα μέτρα κατά της διασποράς του κορωνοϊού.

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης έγινε ενημέρωση από τον ιατρό εργασίας του δήμου σχετικά με τον τρόπο αντιμετώπισης κρουσμάτων σε χώρους εργασίας ενώ συζητήθηκε η εφαρμογή του μέτρου της τηλεργασίας ή της εκ περιτροπής εργασίας όπου και όποτε χρειαστεί.

“Κύριο μέλημα μας είναι να συνεχίσει η ομαλή λειτουργία του δήμου και η απρόσκοπτη εξυπηρέτηση των πολιτών λαμβάνοντας, ωστόσο, τα απαραίτητα μέτρα για την αποφυγή συνωστισμού και συγχρωτισμού. Για το λόγο αυτό από την πρώτη στιγμή θέσαμε σε ισχύ το μέτρο των τηλεφωνικών ραντεβού σε όλες τις υπηρεσίες του δήμου”, τόνισε ο κ. Αναγνωστόπουλος και συμπλήρωσε: “Συνεχίζουμε μεθοδικά τη μάχη κατά του κορωνοϊού για την προστασία της υγείας των πολιτών και των εργαζομένων του δήμου μας. Ζητώ από όλους σας να δείχνετε υπευθυνότητα και να τηρείτε ευλαβικά τις οδηγίες των ειδικών”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *