Δήμος Χαλκηδόνος: Κανονικά θα λειτουργήσουν αύριο τα σχολεία

 

Δήμος Χαλκηδόνος: Κανονικά θα λειτουργήσουν αύριο τα σχολεία

Ανοίγουν αύριο, Τετάρτη 17/02/2021, τα σχολεία όλων των βαθμίδων στον Δήμο Χαλκηδόνος (Σημ:Έχει γίνει διόρθωση στην αρχική ανακοίνωση του Δήμου Χαλκηδόνος και αφορά Νηπιαγωγεία-Δημοτικά-Γυμνάσια) , μετά την υποχώρηση των έντονων καιρικών φαινομένων.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Χαλκηδόνος οι αυλές των σχολικών μονάδων έχουν καθαριστεί σχολαστικά ενώ τα συστήματα θέρμανσης έχουν ήδη τεθεί σε λειτουργία.

Κανονικά θα λειτουργήσουν και οι βρεφονηπιακοί και οι παιδικοί σταθμοί του Δήμου.

One comment

  1. Ανώνυμος

    Η θερμοκρασία στους Δήμους Αλεξάνδρειας και Ν. Χαλκηδόνας ίδια με βάση το meteo.gr . Τα σχολεία στον Δήμο Αλεξάνδρειας κλειστά στον Χαλκηδόνας ανοιχτά!
    Αν, λέω αν, Θεός φυλάξοι συμβούν ατυχήματα σε παιδιά λόγω παγετού (-5 αύριο στις 08:00) θα αναλάβει κάποιος/α τις ευθύνες ή θα καλύπτονται υπό μανδύες ανευθυνότητας και υποκρισίας;
    Υ.Σ. Κάποια στιγμή θα πρέπει τέτοιου είδους κρίσιμες αποφάσεις να αποφασίζονται από ειδικούς και όχι από τον οποιονδήποτε Δημ. Σύμβουλο που μπορεί να είναι παντελώς άσχετος. Και επιπλέον να ενημερωνόμαστε οι πολίτες ποιος είναι υπεύθυνος για τη διαφορετική αντιμετώπιση των ίδιων καιρικών φαινομένων σε όμορους δήμους!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *