Δήμος Χαλκηδόνος :Πρόγραμμα Αγιασμών

Δήλωση της Αντιδημάρχου Διοικητικού-Οικονομικού, Kοινωνικής Μέριμνας και Παιδείας Δήμου Χαλκηδόνος

Μετά την ανακοίνωση του ανοίγματος των Σχολείων από το Υπουργείο Παιδείας στις 14/09/2020, σας ενημερώνουμε ότι ο Δήμος μας είναι καθ’ όλα έτοιμος για την υποδοχή εκπαιδευτικών και μαθητών σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη χρονιά για όλους μας ενόψει της πανδημίας.
Σας ενημερώνουμε ότι έχουμε προβεί σε όλες τις απαιτούμενες ενέργειες για την διασφάλιση συνθηκών ασφάλειας και υγιεινής σε όλες τις σχολικές μας μονάδες.

Συγκεκριμένα, έχουμε ήδη προβεί σε απολυμάνσεις και καθαριότητα των εσωτερικών και εξωτερικών χώρων όλων των σχολείων του Δήμου μας, έχουμε προβεί στην προμήθεια επαρκών ποσοτήτων απολυμαντικών, είμαστε στη διαδικασία παραλαβής των μασκών για τους μαθητές από την ΚΕΔΕ και έχουμε ολοκληρώσει τις προσλήψεις των σχολικών καθαριστριών, ενισχύοντας μάλιστα με επιπλέον προσωπικό σε σχολεία όπου δεν επαρκούσε το ήδη υπάρχον προσωπικό.

Μετά τις οδηγίες που δόθηκαν από το Υπουργείο Παιδείας για την πραγματοποίηση των Αγιασμών στα σχολεία και επειδή δεν θα καταστεί δυνατή η φυσική παρουσία της Δημοτικής Αρχής σε όλους τους Αγιασμούς, σας ευχόμαστε μια καλή και ασφαλή για όλους σας σχολική χρονιά.

Μαρία Κωστοπούλου

One comment

  1. ανωνυμος

    θα υπαρχουν σχολικα λεωφωρεια για οσα παιδια μετακινουνται απο αλλα χωρια έαν ναι τι ωρες;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *