Δήμος Χαλκηδόνος: Στο αυτόφωρο αντιδήμαρχος

Μια πρωτοβουλία που πήραν τοπικοί παράγοντες του Αγ.Αθανασίου αλλά και δημοτικοί σύμβουλοι στάθηκε αιτία να οδηγηθεί στο αυτόφωρο ο αντιδήμαρχος καθαριότητας κ.Τσακίρης.
Συγκεκριμένα υπάρχει εδώ και αρκετό καιρό πρόβλημα με τάφρο στην περιοχή του Αγ.Αθανασίου με το πρόβλημα να γίνεται εντονότερο σε βροχοπτώσεις.
Η μελέτη καθυστερεί πάρα πολύ και οι κάτοικοι δικαιολογημένα διαμαρτύρονται.Βρέθηκε μια λύση η οποία δεν θα επιβάρυνε καθόλου τον δήμο οικονομικά.
Την Πέμπτη λοιπόν περιμετρικά της τάφρου ρίχτηκαν χώματα και μάλιστα με τέτοιο τρόπο ώστε σε περίπτωση βροχής τα νερά να οδηγούνται σε κανάλι.
Η τεχνική υπηρεσία και συγκεκριμένα ο προϊστάμενος κ.Κωτούλας θεωρώντας ότι αυτά που γίνονται δεν είχαν την έγκριση της υπηρεσίας του και ισχυριζόμενος ότι δέxτηκε καταγγελία από πολίτη, έκανε με την σειρά του ως όφειλε καταγγελία στο αστυνομικό τμήμα.
Σε έφοδο των αστυνομικών, παρών στο σημείο ήταν ο κ.Τσακίρης, ο οποίος ανέλαβε και την ευθύνη και τελικά οδηγήθηκε στο τμήμα για να αφεθεί ελεύθερος μερικές ώρες αργότερα.
Αρκετοί σύμβουλοι της παράταξης του κ.Τσουκνιδά βρέθηκαν αμέσως στο πλευρό του και αρχικά έγινε προσπάθεια συγκάλυψης του γεγονότος.Νεότερες εξελίξεις αναμένονται με την επιστροφή του δημάρχου από την Γερμανία.
Σύμφωνα με πληροφορίες προβλήματα για το θέμα ίσως αντιμετωπίσει και ο αντιδήμαρχος τεχνικών έργων κ.Μανάκης

One comment

  1. ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΕΙΘΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΝΤΟΣ….Κ ΚΩΤΟΥΛΑ…ΚΛΠ ..ΚΑΙ κ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΕ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *