Δήμος Χαλκηδόνος:Συλλυπητήρια δήλωση Δημάρχου

Συλλυπητήρια δήλωση  του Δημάρχου Χαλκηδόνος, Σταύρου Αναγνωστόπουλου

Με μεγάλη θλίψη πληροφορηθήκαμε την απώλεια του Προέδρου του Συλλόγου Ανατολικορωμυλιωτών Ν. Θεσσαλονίκης καθώς και μέλους του Δ.Σ. του Ιερού Ιδρύματος Ελλήνων Ανατολικής Ρωμυλίας ‘’Αγία Τριάδα’’, του φίλου Πασχάλη Δρικούδη.

Ενός ανθρώπου που αφιέρωσε τη ζωή του στη διατήρηση της ιστορίας των προγόνων μας, στη συνέχιση του πολιτισμού και των παραδόσεών μας και που υπήρξε ο πρωτεργάτης και εμπνευστής της μεταφοράς της Ιερής εικόνας της Αγίας Τριάδας από το Καβακλί της Ανατολικής Ρωμυλίας στο Ιερό Ίδρυμα ‘’Αγία Τριάδα’’, εδώ στον τόπο μας.

Πασχάλη σ’ ευχαριστούμε για ότι πρόσφερες και την κληρονομιά που αφήνεις σε όλους τους Ανατολικορωμυλιώτες, η οποία θα αποτελεί πηγή έμπνευσης για τους νεότερους συνεχιστές αυτής της προσπάθειας.

Καλό ταξίδι.

Ο Δήμαρχος Χαλκηδόνος

Σταύρος Αναγνωστόπουλος

 

 

One comment

  1. TAMYSTIKATOUBALTOU.BLOGSPOT.

    Εκ μέρους του ημέτερου τοπικού blog ονόματι tamystikatoubaltou, θα θέλαμε να εκφράσουμε εις τους οικείους του εκλιπόντος, τα ειλικρινή μας εγκάρδια συλλυπητήρια. Διότι ο αείμνηστος, υπήρξε ένας ένθερμος μαχητής της Εθνικής μας ιστορικής παρακαταθήκης, εν ολίγοις υπήρξε ένας από τους βασικούς στυλοβάτες, πρωτεργάτες εν πολλοίς, ώστε να συστηθεί ανεγείροντας πριν περίπου 25 χρόνια το Ίδρυμα των Ανατολικορωμυλιωτών με έδρα την παρακείμενη μας Λειβαδίτσα. Αιωνία του η μνήμη, ευχόμαστε εις το επικείμενο ευρύτερο μέλλον, να υπάρξουνε μιμητές του.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *