Δήμος Χαλκηδόνος: Συνεχίζεται ο εκσυγχρονισμός και η ανανέωση του μηχανολογικού εξοπλισμού

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ

Δύο νέα οχήματα προστίθενται στο στόλο του Δήμου Χαλκηδόνος, που θα ενισχύσουν τον υφιστάμενο εξοπλισμό και θα εξυπηρετήσουν τις ανάγκες του εργατοτεχνικού προσωπικού των υπηρεσιών του Δήμου. Η αγορά των νέων αυτών μηχανημάτων εντάσσεται στην προσπάθεια αναβάθμισης του μηχανολογικού εξοπλισμού, που έχει ξεκινήσει η δημοτική αρχή από την ανάληψη των καθηκόντων της.

Στόχος της δημοτικής αρχής είναι η ανανέωση του γερασμένου και ενεργοβόρου στόλου οχημάτων που διαθέτει ο Δήμος, καθώς και η προσθήκη νέων σύγχρονων οχημάτων και μηχανημάτων, προκειμένου να παρέχονται ποιοτικότερες υπηρεσίες προς τους δημότες, πιο γρήγορα, πιο αποτελεσματικά, οικονομικότερα και βέβαια με μεγαλύτερη ασφάλεια για το προσωπικό.

Στην προσπάθεια αυτή βρίσκεται σε εξέλιξη και ολοκληρώνεται σύντομα η προμήθεια δύο νέων υπερσύγχρονων σαρώθρων, για την ενίσχυση των υπηρεσιών καθαριότητας και πρασίνου, ενώ ξεκινά άμεσα και ο διαγωνισμός για την προμήθεια νέων ημιφορτηγών. Επίσης, ο Δήμος Χαλκηδόνος ετοιμάζει σχετική πρόταση στα πλαίσια του χρηματοδοτικού προγράμματος «Αντώνης Τρίτσης», για την προμήθεια ηλεκτροκίνητων οχημάτων (σάρωθρα, φορτηγάκια, απορριμματοφόρα κλπ.), ώστε να καλυφθούν πλήρως οι ανάγκες των υπηρεσιών.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *