Δήμος Χαλκηδόνος:Ανακοίνωση για τα voucher στους βρεφονηπιακούς σταθμούς

Aπό το γραφείο τύπου του Δήμου Χαλκηδόνος λάβαμε και δημοσιεύουμε το παρακάτω δελτίο τύπου

Ενημερώνουμε τους δημότες μας ότι φέτος η διαδικασία για την υλοποίηση της δράσης “Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής” αρχίζει νωρίς τον Μάϊο με στόχο να ολοκληρωθεί με την έκδοση των οριστικών αποτελεσμάτων εντός του Ιουνίου, έτσι ώστε να έχουν το χρονικό περιθώριο οι ωφελούμενες να βρουν θέσεις για τα παιδιά τους στους βρεφονηπιακούς σταθμούς που επιθυμούν.

Ενόψει της δημοσίευσης της νέας πρόσκλησης που θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της ΕΕΤΑΑ ΑΕ εντός Μαΐου, οι αιτούσες που ενδιαφέρονται να λάβουν “αξία τοποθέτησης” (voucher) θα πρέπει:

  • να έχουν υποβάλλει την φορολογική τους δήλωση έτους 2016 που αφορά στα εισοδήματα που αποκτήθηκαν το έτος 2016 και να έχει εκδοθεί η πράξη προσδιορισμού του φόρου, προκειμένου να υπολογιστούν τα εισοδήματα,
  • να γνωρίζουν το προσωπικό τους ΑΦΜ και ΑΜΚΑ και το ΑΜΚΑ των παιδιών για τα οποία θα υποβάλλουν την ηλεκτρονική αίτηση.

Τα δικαιολογητικά που απαιτούνται για τη συμμετοχή στη δράση θα περιγράφονται αναλυτικά στη πρόσκληση.

Αναλυτική ενημέρωση εδώ: https://www.eetaa.gr/index.php?tag=paidikoi_2017

One comment

  1. Eλπιζουμε παντως….τα καινουρια παιδακια να μην αντιμετωπισουν τις τριτοκοσμικες καταστασεις…που αντιμετωπισαν τα δικα μας παιδια σε καποιον απο τους παιδικους σταθμους του δημου μας….γιατι το εσπα πληρωνει….αλλα τι τελικα;;;;;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *