Δήμος Χαλκηδόνος:‘Ανακύκλωση – Αλλάζοντας συμπεριφορές… – Αλλάζουμε το μέλλον’.

Από το γραφείο τύπου του Δήμου Χαλκηδόνος λάβαμε και δημοσιεύουμε το παρακάτω δελτίο τύπου

Ξεκίνησε σήμερα 10 Οκτωβρίου 2017, από το Δημοτικό Σχολείο Χαλκηδόνας, το πρόγραμμα_Ανακύκλωσης του Δήμου Χαλκηδόνος με τίτλο ‘Ανακύκλωση – Αλλάζοντας συμπεριφορές… – Αλλάζουμε το μέλλον’.

Στην πρώτη ημέρα των ενημερωτικών επισκέψεων που πραγματοποιούνται στα σχολεία του Δήμου, σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης (Ε.Ε.Α.Α.) και την Αναπτυξιακή Εταιρεία Ο.Τ.Α. Ανατ. Θεσσαλονίκης (Ανατολική Α.Ε.), παρευρέθησαν ο Δήμαρχος Χαλκηδόνος κ. Τσουκνιδάς, καθώς και οι αρμόδιοι Αντιδήμαρχοι Παιδείας & Αθλητισμού κ. Μανάκης και Καθαριότητας – Ανακύκλωσης & Πρασίνου κ. Μωυσίδης.

Στο χαιρετισμό του προς τα παιδιά ο κ. Τσουκνιδάς αναφέρθηκε στα οφέλη και τη σημασία της Ανακύκλωσης στην καθημερινή μας ζωή, αλλά και στις συνεχείς προσπάθειες του Δήμου προς αυτή την κατεύθυνση με τη δημιουργία δράσεων Ανακύκλωσης και την ενίσχυση του δικτύου της στο Δήμο μας, είτε με τη συνεχή αύξηση του αριθμού των Μπλε κάδων, είτε με τις νέες γραμμές Ανακύκλωσης που αφορούν ρούχα και ηλεκτρικές συσκευές. Ακόμη ο κ. Δήμαρχος παρακίνησε τους μικρούς μαθητές να κάνουν την Ανακύκλωση_τρόπο_ζωής και να μεταδώσουν το μήνυμά της στην οικογένεια και τους φίλους τους.

Παράλληλα με τα εκπαιδευτικά προγράμματα που προβλήθηκαν σε όλες τις τάξεις, ο Δήμος Χαλκηδόνος παρέδωσε στο σχολείο το banner της Ανακύκλωσης και αναμνηστικά δώρα σε όλους τους μαθητές, προσφορά των χορηγών του προγράμματος, των τοπικών Βιομηχανιών ΜΕΛ και ΜΕΒΓΑΛ.

Η δράση συνεχίζεται αύριο Τετάρτη 11/10/2017 στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Κουφαλίων και το Δημοτικό Σχολείο Προχώματος.

 

Γραφείο Τύπου Δήμου Χαλκηδόνος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *