Δήμος Χαλκηδόνος:Δημοτικό συμβούλιο 31/5/2016-“Αγάπα με αν τολμάς”

IMG_20160531_225137

 

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΔΗΜΟΥ ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ

 «Αγάπα με αν τολμάς»

 

«Αγάπα με αν τολμάς» λοιπόν αφού ο σύντροφος στο προηγούμενο Δ.Σ. είχε τίτλο «Τόλμη και γοητεία». Έτσι για να μην χαλάσουμε την συνταγή.

Σε αυτό το Δήμο (στους άλλους δεν ξέρω), κάποια πράγματα γίνονται λίγο ανάποδα.

ΔΣ την μεγάλη εβδομάδα και μόνο τόξα δεν έβγαλαν. ΔΣ προχθές και μόνο δαχτυλίδια αρραβώνα δεν αντάλλαξαν. Αντιπολίτευση ασκεί διοίκηση και διοίκηση ασκεί αντιπολίτευση.

Δεν είμαι σίγουρος αν υπάρχει συνοχή μέσα στις παρατάξεις. Σίγουρα δεν υπάρχει στα Δημοτικά Συμβούλια πάντως.

Ας τα πάρουμε από την αρχή. Είδα με προσοχή το βίντεο αφού έχω κόψει εδώ και πολύ καιρό τα Live Δ.Σιά. Προτιμώ σπίτι, τσιπουράκι και pause-play.

Πρόεδροι: Ξεχωριστό καθεστώς. Εκεί που ήταν οι επαναστάτες, μάλλον για να ναι στο επίκεντρο, τώρα βαράνε με τριαντάφυλλα. Ο ένας μάλιστα στο τελευταίο ΔΣ, πρέπει να ξεχάστηκε μέσα στο ανθοπωλείο γιατί άλλη εξήγηση που έλειπε δεν βρίσκω. Άλλος πάλι, άλλαξε απότομα. Μάλλον για το «καλό της παράταξης».

Παράταξη Αραμπατζή: Βλέπω 2,5 αρχηγούς και κάτι αρχηγόπουλα. Λίγο τα διπλά ταμπλά, λίγο το φλερτ από τα απέναντι, λίγο ο καύσωνας, λίγο κάτι άσφαιρες καταγγελίες… λίγο εγώ λίγο εσύ λίγο η κακιά στιγμή, είπαμε όσα είπαμε μέχρι που χωρίσαμε. Φοβερό άσμα!

Τί; Ποιος είναι ο μισός;;; Αγαπημένος φίλος. Δεν είναι δύσκολο.

Παράταξη Κυριακίδη: Νομίζω βρήκα την πηγή αντιδραστικής έμπνευσης. Ίσως επειδή έλειπε στο τελευταίο ΔΣ να υπήρχε και τέτοιος ρομαντισμός. Από τα ελάχιστα ΔΣ που ήχησε τόσες πολλές φορές η φράση «κ. Δήμαρχε»!  Όπως και να χει, πρέπει να πέσει πολύ διάβασμα.

Παράταξη Μωυσίδη: Βασικά, ο Μωυσίδης. Πήγε ο καημένος να κρυφτεί μετά την κουστουμιά και το πήραν γραμμή οι διπλανοί. Τσακάλια. Κάτι φτερούγιζε μέσα μου ότι θα ακουστεί η λέξη ΝΑΤΟ. Πού είσαι ρε σύντροφε και μας άφησες στους 24(%) δρόμους???

Και παμε τώρα στην αγαπημένη μου Διοίκηση, αφού πω πρώτα την σκέψη μου δημοσίως. Μου λείπει  ο Κωτούλας. Δεν τον βλέπω στα τελευταία συμβούλια…

Για την Διοίκηση έχω να πω ότι είναι περιττό να είναι 20+1. Και με 6+1 ο Δήμος πάλι χρυσό μετάλλιο παίρνει. Ρε συ Δήμαρχε, πες μας το μυστικό σου.. Έτσι για να σκάσουν οι οχτροί κι οι σύντροφοι μαζί.

Ανάστα με τους πρόσφυγες. Ανάστα με το περιπολικό και το ασθενοφόρο. Ανάστα το κράτος που δεν έχει λεφτά. Ανάστα το κράτος που δεν μπορεί να κάνει έργα. Κι εσύ βάζεις γκολ από τα αποδυτήρια. Κι αναστενάζει ο καημένος ο Φώτης γιατί θέλει κι αυτός σουβενίρ!

Τα συντρόφια σου πάλι με εντυπωσιάζουν. Τι να πω. Άλλοι ερωτοτροπούν με τους απέναντι. Άλλοι κάνουν κοντρίτσες, άλλοι σβήνουν κεράκια και άλλοι κάνουν ηλιοθεραπεία!

Λες και δεν έχετε χόρτα να κουρέψετε, λάμπες να ανάψ…. Ααα! Ξέχασα.. Έρχονται οι αλλαγές! Να φανταστώ ότι στο δεύτερο μισό δεν θα πατάνε στα συμβούλια ή στα δημαρχεία οι άλλοι μισοί?? Το βρήκα Δήμαρχε! Τι κερδίζω?

 

Σε κάποια στιγμή, όση ώρα δεν καταλάβαινα τι έλεγαν στο δημοτικό συμβούλιο ή πρέπει να ήμουν μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας στον καναπέ γιατί νύσταξα, κοίταξα το ρολόι μου. Νόμιζα ότι είχαμε Μάϊο του 2018. Συνήλθα. Τι όνειρα βλέπω κι εγώ ώρες ώρες όμως ε?! Νόμιζα λέει ότι ήμουν σε προεκλογική περίοδο. Με τους μισούς μάλλον έξω από την αίθουσα να κάνουν ψηφοδέλτια και με τους άλλους μισούς μέσα να τα έχουν ήδη έτοιμα.

Δήμαρχε με ακούς ??

 

…to be continued.Πάω για ξύρισμα.Καλώς σας ήρθα και καλώς σας βρήκα.

 

Ο Σκορπιός

scorpio2

 

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *