Δήμος Χαλκηδόνος:Δωρεά 200 βιβλίων Αγγλικής γλώσσας από την Κα Χαριστέα Παρθένα

Από το γραφείο τύπου του Δήμου Χαλκηδόνος λάβαμε και δημοσιεύουμε το παρακάτω δελτίο τύπου

Με την, από 12/09/2017 (αρ. ΑΔΑ: 6Σ97ΩΗ2-Ξ97), απόφαση της η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Χαλκηδόνος έκανε δεκτή την δωρεά διακοσίων (200) βιβλίων της Αγγλικής γλώσσας, όλων των επιπέδων, από την καθηγήτρια Αγγλικών κα Χαριστέα Παρθένα.

Η συγκεκριμένη δωρεά, η οποία έγινε κατόπιν πρότασης του Ειδικού Συμβούλου του Δημάρχου κ. Γιαννάκη, θα συμβάλει στον εμπλουτισμό του υλικού της Δανειστικής βιβλιοθήκης του Δήμου και θα διευρύνει τους γνωστικούς ορίζοντες των ανθρώπων που τη χρησιμοποιούν.

Τα εν λόγω βιβλία, αφού καταγράφηκαν από το προσωπικό της βιβλιοθήκης, θα είναι διαθέσιμα προς δανεισμό από τη Δευτέρα 02/10/2017, ενώ θα υπάρξει άμεσα επικοινωνία με τις σχολικές μονάδες του Δήμου για να διερευνηθεί το ενδεχόμενο να χρησιμοποιηθούν επικουρικά στη διδασκαλία των σχολικών μαθημάτων της Αγγλικής γλώσσας.

Τέλος, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι δράσεις τέτοιου τύπου είναι άξιες συγχαρητηρίων, ενώ αποτελούν σημαντική βοήθεια στην προσπάθεια που καταβάλουμε ως Διοίκηση για την ουσιαστική και ποιοτική αναβάθμιση της Δημοτικής μας βιβλιοθήκης.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *