Δήμος Χαλκηδόνος:Επιστολή διαμαρτυρίας προς τον ΟΑΣΘ

Από το γραφείο τύπου του Δήμου Χαλκηδόνος λάβαμε και δημοσιεύουμε το παρακάτω δελτίο τύπου

Επιστολή διαμαρτυρίας προς τον ΟΑΣΘ απέστειλε σήμερα, Τετάρτη 06 Σεπτεμβρίου 2017, ο Δήμαρχος Χαλκηδόνος κ. Τσουκνιδάς με θέμα την αποκατάσταση της συχνότητας των δρομολογίων του οργανισμού από και προς τον Δήμο Χαλκηδόνος.

Αφορμή για την επιστολή αυτή στάθηκαν τα έντονα παράπονα των συνδημοτών μας για την καθυστέρηση ορισμένων δρομολογίων του οργανισμού και την κατάργηση μερικών εξ ΄όσων πραγματοποιούνται από και προς τον Δήμο μας.

Ο κ. Δήμαρχος αφού επισήμανε τα έντονα προβλήματα που δημιουργούνται στην απρόσκοπτη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού, ζήτησε από τον οργανισμό να υπάρξει επίσημη ενημέρωση για τα δρομολόγια που πραγματοποιούνται από και προς τον Δήμο μας, την ομαλοποίηση της συχνότητας τους καθώς επίσης και την άμεση επαναφορά όσων έχουν ήδη καταργηθεί.

Τονίζουμε τέλος, ότι η Διοίκηση του Δήμου θα παρακολουθεί στενά την εξέλιξη του συγκεκριμένου θέματος, βρισκόμενη πάντα δίπλα στις ανάγκες και τις ανησυχίες των δημοτών του Δήμου.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ

5 comments

  1. Στα Κουφαλια εχει τακτικά δρομολόγια. Στον Ακροποταμο εχει μεγάλη καθιστεριση.Ενα λεωφορείο ΜΟΝΟ αν χαλασει δεν ξέρεις πότε θα είναι το επόμενο. Εχει τοπικο λεωφορείο με την διαφορά οτι απο των Βαθυλακο δεν περνάει λες και ο Βαθυλακος δεν πληρονει δημοτικά τέλει των έχουν υποβάθμιση

  2. Ίδρωσαν τα π@π@ρια τους……

  3. Ελεος φθάνει ποια τοση ταλεπορια τη κανει ο Δήμαρχος κ τσουκνιδα

  4. Τεράστια ταλαιπωρία να περιμένεις μέχρι και μια ώρα στη στάση το λεωφορείο μέσα στον καύσωνα .. ..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *