Δήμος Χαλκηδόνος:Ξεκινά την Πέμπτη 03/05 η εφαρμογή του προγράμματος διδασκαλίας της κολύμβησης στις/ους μαθήτριες/ές

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Δήμος Χαλκηδόνος ανακοινώνει πως ξεκινά αύριο, 03 Μαΐου 2018, η εφαρμογή του προγράμματος διδασκαλίας του αντικειμένου της κολύμβησης στις/ους μαθήτριες/ές της Γ’ τάξης των σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Δυτικής Θεσ/νίκης. Το πρόγραμμα και για το σχολικό έτος 2017-2018 συνδιοργανώνεται από το Δήμο Χαλκηδόνος, τη Δ/νση Φυσικής Αγωγής του ΥΠ.Π.Ε.Θ., το Υπουργείο Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης και τη Γεν. Γραμματεία Αθλητισμού.

Το πρόγραμμα, που αφορά σχολικές μονάδες Α/θμιας εκπαίδευσης του Δήμου Χαλκηδόνος, σχολικές μονάδες όμορων Δήμων της Δυτ. Θεσ/νίκης, αλλά και σχολικές μονάδες όμορων Περιφερειακών ενοτήτων, φιλοξενείται για 2η συνεχή χρονιά στο Δημοτικό Κολυμβητήριο και μάλιστα φέτος η εφαρμογή του ξεκινά πολύ νωρίτερα από πέρυσι και θα διαρκέσει μέχρι το τέλος της σχολικής χρονιάς, στα μέσα Ιουνίου. Έτσι, οι μικροί μαθητές θα έχουν τη δυνατότητα να εξοικειωθούν για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα με τη διδασκαλία του αντικειμένου της κολύμβησης. 


Τέλος, το πρωί της προσεχούς Δευτέρας 07 Μαΐου 2018, θα πραγματοποιηθεί ο καθιερωμένος αγιασμός που σηματοδοτεί την έναρξη της φετινής κολυμβητικής περιόδου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *