Δήμος Χαλκηδόνος:Λύθηκαν τα όποια προβλήματα προέκυψαν στη μεταφορά μαθητών

school-bus

 

Η αντιδημαρχία Παιδείας, Υγείας, Πρόνοιας & Αθλητισμού του Δήμου Χαλκηδόνος ενημερώνει τους δημότες και ιδιαίτερα τους γονείς, ότι τα όποια προβλήματα προέκυψαν στη μεταφορά των μαθητών από και προς τα σχολεία του Δήμου, έχουν ήδη διευθετηθεί.
Αν και το ζήτημα της μεταφοράς των μαθητών ανήκει στην αποκλειστική αρμοδιότητα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, εντούτοις κατόπιν συντονισμένων ενεργειών της αντιδημαρχίας Παιδείας του Δήμου Χαλκηδόνος, του αρμοδίου γραφείου της Περιφέρειας Κ.Μακεδονίας, των διευθυντών των σχολικών μονάδων και των ταξιδιωτικών πρακτόρων που έχουν αναλάβει τη μεταφορά των μαθητών, το ζήτημα λύθηκε εν τη γενέσει του.
Αξίζει ακόμη να σημειωθεί ότι φέτος, από την πρώτη ημέρα λειτουργίας των σχολείων, χάρη και στις συντονισμένες ενέργειες των παραπάνω φορέων, περιορίστηκαν στο ελάχιστο τα προβλήματα στη μεταφορά των μαθητών.
Η αντιδημαρχία Παιδείας τέλος, είναι διαθέσιμη να επιλύσει τα όποια προβλήματα δημιουργηθούν ενδεχομένως στο μέλλον, ώστε να διασφαλίσει την απρόσκοπτη φοίτηση των νέων του Δήμου μας στα σχολεία τους.

Γραφείο Τύπου Δήμου Χαλκηδόνος

One comment

  1. συγχαρητηρια στην αντιδημαρχο παιδειας για την επιλυση του προβληματος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *