Δήμος Χαλκηδόνος:Μήνυμα Δημάρχου κ. Ιωάννη Τσουκνιδά για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς. 

Από το γραφείο τύπου του Δήμου Χαλκηδόνος λάβαμε και δημοσιεύουμε το παρακάτω δελτίο τύπου

Μήνυμα Δημάρχου Χαλκηδόνος κ. Ιωάννη Τσουκνιδά για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς. 

“Εύχομαι στις μαθήτριες και τους μαθητές όλων των βαθμίδων καλή σχολική χρονιά, με υγεία πάνω απ’ όλα και πρόοδο στις μαθητικές τους σπουδές.
Ως Τοπική Αυτοδιοίκηση, καταβάλαμε κάθε δυνατή προσπάθεια και συνεχίζουμε, ώστε οι Σχολικές Μονάδες να είναι έτοιμες να σας υποδεχτούν. Το σχολείο είναι ένας χώρος εκπαίδευσης και ανάδειξης των δυνατοτήτων, τον οποίο πρέπει να σεβόμαστε και να προσέχουμε. Προς αυτήν την κατεύθυνση, συμβάλουμε από πλευράς μας, επιπλέον, με την χρηματοδότηση 500.000 ευρώ στο Τεχνικό Πρόγραμμα του 2018 για συντηρήσεις και παρεμβάσεις σε όλα τα σχολεία του Δήμου μας. Ωστόσο, όπου απαιτείται, προσπαθούμε να αξιοποιήσουμε κάθε δυνατότητα του ΕΣΠΑ, πιέζοντας και τα Αρμόδια Υπουργεία, για τις ανάγκες της σχολικής στέγης.
Αγαπητοί εκπαιδευτικοί, εύχομαι σε όλους καλή και ποιοτική δουλειά και καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνετε, αυτό της μεταλαμπάδευσης της γνώσης. Η χώρα μας έχει ανάγκη από επιστήμονες με ανθρωπιά.
Αγαπητά μου παιδιά, να έχετε ελπίδα και αισιόδοξα να αντιμετωπίζετε τις χαρές αλλά και τις δυσκολίες που θα συναντήσετε στο ταξίδι προς τη γνώση. Εσείς που τώρα συμβολίζετε το μέλλον, αύριο θα το καθορίσετε με τις σκέψεις, τις ιδέες και τις πράξεις σας.
Καλή σχολική χρονιά σε όλους!”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *