Δήμος Χαλκηδόνος:Νέες επιστολές για την εγκληματικότητα προς Τόσκα-Τζιτζικώστα

Από το γραφείο τύπου του Δήμου Χαλκηδόνος λάβαμε και δημοσιεύουμε το παρακάτω δελτίο τύπου

Με αφορμή τα τελευταία περιστατικά ένοπλων ληστειών που σημειώθηκαν στην Δ.Κ. Χαλκηδόνας, ο Δήμαρχος Χαλκηδόνος κ. Τσουκνιδάς απέστειλε σήμερα, 01 Ιουνίου 2017, νέες επιστολές τόσο προς τον Αν. Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Τόσκα, όσο και προς τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας κ. Τζιτζικώστα.

Στην επιστολή του προς τον Αν. Υπουργό ο κ. Δήμαρχος τονίζει, για ακόμη μία φορά, την ανάγκη άμεσης σύστασης και λειτουργίας του Τμήματος Ασφάλειας στην Δ.Κ. Χαλκηδόνας, κατ’εφαρμογή του, με αρ.φύλλου: 14 / τεύχος Α’ / 09-02-2017, Φ.Ε.Κ. και την αναδιάρθρωση του Α.Τ. Κουφαλίων, προκειμένου να ενισχυθεί το αίσθημα ασφάλειας των Δημοτών μας και να περιοριστούν τα κρούσματα βίας και παραβατικότητας, ενώ με την επιστολή του προς τον κ. Περιφερειάρχη ζητάει την αρωγή και την στήριξη του ώστε να ικανοποιηθεί το δίκαιο αίτημά μας.

Είναι αυτονόητο πως τα ζητήματα ασφάλειας αποτελούν βασική προτεραιότητα της Διοίκησης του Δήμου, η οποία, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων της, θα συνεχίζει να παρεμβαίνει και να πιέζει προς κάθε κατεύθυνση ούτως ώστε να αποκατασταθεί η έννομη τάξη στον Δήμο μας.

Επισυνάπτονται οι επιστολές του κ. Δημάρχου:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *