Δήμος Χαλκηδόνος:Πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνεδρίαση της ΔΗΜ.Τ.Ο. ΝΔ Χαλκηδόνος

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πραγματοποιήθηκε  η πρώτη συνεδρίαση της ΔΗΜ.Τ.Ο. ΝΔ Χαλκηδόνος στην αίθουσα συνεδριάσεων του ΔΣ του Δήμου.

Σε μια συνάντηση, όπου παρευρέθηκαν και τίμησαν με την παρουσία τους ο Αν. Γραμματέας Οργανωτικού Δυτικής, Κεντρικής και Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης κ. Αμανατίδης Α. και η υπεύθυνη Β’ Θεσσαλονίκης του κόμματος κα Φαρσακίδου Σ., ο Πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. κ. Οκλαλιώτης Α., τα μέλη κ. Γκοτσίδης Θ., κα Νικολαϊδου Δ., κα Μαυρίδου Θ., κ. Μισιούδης Ν., κ. Γιαννακούλας Α., κ. Τατούλης Κ., κ. Μπαλτατζής Κ., κ. Ναρλής Ι. και ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Χαλκηδόνος κ. Γιαννάκης Γ., είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν, πέρα από τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις και για μια σειρά θεμάτων, όπως αυτά παρουσιάζονται στη συνέχεια.

Πρώτο θέμα συζήτησης αποτέλεσε το ενδεχόμενο διεύρυνσης της ΔΗΜ.Τ.Ο. με στελέχη – μέλη που δεν συμμετείχαν στις τελευταίες εσωκομματικές εκλογές, αλλά που με την διάθεσή τους και  την πλούσια εμπειρία τους, ο καθένας στον τομέα του, μπορούν να συμβάλουν αποτελεσματικά στην διαμόρφωση προτάσεων – λύσεων για θέματα που ταλανίζουν την τοπική κοινωνία του Δήμου μας.

Επίσης, αφού συμφωνήθηκε να υπάρχουν τακτικές – μηνιαίες συνεδριάσεις με σκοπό την καλύτερη συνεργασία των μελών, αποφασίστηκε σε μία από τις επόμενες συνεδριάσεις να υπάρξει ανοικτή πρόσκληση σε συνάντηση προς τους Βουλευτές της Β’ Περιφέρειας του κόμματος μας, τον Πρόεδρο της ΝΟΔΕ Β’ Θεσσαλονίκης, τους πολιτευτές του κόμματος, τον Δήμαρχο Χαλκηδόνος και τα στελέχη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης που δραστηριοποιούνται στον Δήμο μας, με σκοπό την σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ μας και τον, από κοινού, καθορισμό των κινήσεων και της φιλοσοφίας με την οποία θα λειτουργεί η ΔΗΜ.Τ.Ο. Χαλκηδόνος.

Τέλος, τέθηκαν θέματα οργανωτικής φύσεως, με την δημιουργία ενός γραφείου που θα συστεγάζονται η ΔΗΜ.Τ.Ο. ΝΔ και ΟΝΝΕΔ Χαλκηδόνος να μονοπωλεί την συζήτηση, ενώ έγινε ένας μικρός προγραμματισμός για την πρώτη εκδήλωση της ΔΗΜ.Τ.Ο. που θα πραγματοποιηθεί το προσεχές διάστημα με θέμα τα ζητήματα ασφάλειας και τάξης στον Δήμο Χαλκηδόνος και με ομιλητή Βουλευτή ‘πρώτης γραμμής’ του κόμματος μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *