Δήμος Χαλκηδόνος:Προτάσεις 8.000.000 ευρώ για έργα ύδρευσης-αποχέτευσης

Από το γραφείο τύπου του Δήμου Χαλκηδόνος λάβαμε και δημοσιεύουμε το παρακάτω δελτίο τύπου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Προτάσεις 8.000.000 ευρώ για έργα ύδρευσης-αποχέτευσης υπέβαλε ο Δήμος Χαλκηδόνος

Στο πλαίσιο των ανοιχτών προσκλήσεων για το Πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ, ο Δήμος Χαλκηδόνος υπέβαλλε δύο προτάσεις στις 15/6/2018, μετά από απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Μετά από μία κοπιώδη προσπάθεια, επικαιροποιήθηκαν προηγούμενες ώριμες μελέτες έργων ύδρευσης και αποχέτευσης και συγκεκριμένα:
1. Αντικατάσταση δικτύου ύδρευσης οικισμού Κουφαλίων της ΔΚ Κουφαλίων της ΔΕ Κουφαλίων του Δήμου Χαλκηδόνος, προϋπολογισμού 3.685.310,96€ με ΦΠΑ και
2. Δίκτυο Αποχέτευσης ακαθάρτων ΔΚ Προχώματος της ΔΕ Κουφαλίων του Δήμου Χαλκηδόνος, προϋπολογισμού 5.000.000 με ΦΠΑ,
3. Βρίσκεται σε στάδιο επικαιροποίησης η μελέτη με τίτλο “Εσωτερικό δίκτυο αποχέτευσης ακαθάρτων, συλλεκτηρίων αγωγών και μονάδας επεξεργασίας και διάθεσης αστικών λυμάτων του Δ.Δ Ξηροχωρίου Δ.Ε. Αγίου Αθανασίου Δήμου Χαλκηδόνας”, η οποία θα κατατεθεί μόλις ολοκληρωθεί.

Επίσης, στο πλαίσιο του προγράμματος ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ, ο Δήμος υπέβαλλε ώριμες προτάσεις προς χρηματοδότηση μέχρι στιγμής, συνολικού προϋπολογισμού 610.000 ευρώ, με σκοπό την προμήθεια μηχανημάτων έργου προϋπολογισμού 200.000 ευρώ, την προμήθεια και εγκατάσταση εξοπλισμού παιδικών χαρών προϋπολογισμού 210.000 ευρώ και την επισκευή, συντήρηση σχολικών κτιρίων και αύλειων χώρων προϋπολογισμού 200.000 ευρώ.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *