Δήμος Χαλκηδόνος:Συνάντηση δημάρχου με τον νέο αστυνομικό Δ/ντή

Από το γραφείο τύπου του Δήμου Χαλκηδόνος λάβαμε και δημοσιεύουμε το παρακάτω δελτίο τύπου

Σήμερα Τετάρτη 08 Φεβρουαρίου 2017, ο Δήμαρχος Χαλκηδόνος κ.Τσουκνιδάς επισκέφτηκε στο γραφείο του τον νέο Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Θεσσαλονίκης κ.Δομζαρίδη Φώτιο, όπου του διατύπωσε τις καθιερωμένες εθιμοτυπικές ευχές για μια δημιουργική θητεία.

Επίσης, έθεσε επί τάπητος το ζήτημα της ασφάλειας στο Δήμο Χαλκηδόνος και την ανάγκη άμεσης αντιμετώπισης της εγκληματικότητας, που βρίσκεται σε έξαρση στο Δήμο μας.

Στο πλαίσιο αυτό, ο κ.Τσουκνιδάς τόνισε την ανάγκη επίσπευσης της διαδικασίας δημιουργίας του Τμήματος Ασφαλείας στη Δ.Κ. Χαλκηδόνας, καθώς και της άμεσης στελέχωσης του Α.Τ. Κουφαλίων, του οποίου η χωρική αρμοδιότητα καλύπτει ένα μεγάλο γεωγραφικό εύρος. Αναφέρθηκαν επίσης, το ζήτημα της μεταστέγασης του Τμήματος Δίωξης Λαθρομετανάστευσης, καθώς και ζητήματα που σχετίζονται με το Τμήμα Τροχαίας Χαλκηδόνας.

Έπειτα από μια εποικοδομητική συζήτηση, ο κ.Δομζαρίδης, αφού ευχαρίστησε το Δήμαρχο για τις ευχές του, ευχήθηκε να υπάρχει αγαστή συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών και υποσχέθηκε να ασχοληθεί επισταμένως με τα θέματα ασφαλείας του Δήμου Χαλκηδόνος.

 

4 comments

  1. Τωρα που αλλαξε ο αστυνομικος διευθυντης τα κλεφτρονια σιγουρα κλασανε μεντες χαχαχα 😛

  2. τραβαει γρηγορα τα εξασφαιρα . .? . .αυτο μετραει . .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *