Δήμος Χαλκηδόνος:Σύσκεψη με θέμα την Αναγέννηση Χαλκηδόνας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σε κοινή σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Γραφείο Δημάρχου, απόψε Τετάρτη 14/12/2016, παρουσία του Δημάρχου Χαλκηδόνος κ. Τσουκνιδά, του κατά τόπον Αντιδημάρχου Χαλκηδόνας κ. Μανάκη, του Προέδρου της Δ.Κ. Χαλκηδόνας κ. Μητσάκη, του Περιφερειακού Συμβούλου κ. Τσαλώνη με αντιπροσωπία της υπό παραίτηση Διοίκησης της αθλητικής ομάδας “ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ”, συζητήθηκαν σε βάθος όλα τα θέματα που είχαν προκύψει στις 6/12/2016 στις 17:30 κατά την προγραμματισμένη προπόνηση των τμημάτων της ακαδημίας.

Αφού εξαντλήθηκαν όλα τα θέματα που απασχολούν τόσο την Διοίκηση της ομάδας όσο και την Διοίκηση του Δήμου, συναποφασίστηκαν τα παρακάτω:

  1. Ο Δήμος Χαλκηδόνος στηρίζει την Αναγέννηση Χαλκηδόνας και την επανέναρξη της λειτουργίας των τμημάτων της, συνεχίζοντας αδιάκοπα τον σκοπό της ίδρυσής της.

  2. Την πραγματοποίηση Γενικής Συνέλευσης της ομάδας, ώστε να ενημερωθούν τα μέλη του συλλόγου για τα όσα συζητήθηκαν και αποφασίστηκαν, κατά την αποψινή σύσκεψη στο Γραφείο Δημάρχου Χαλκηδόνος.

  3. Ο Δήμος Χαλκηδόνος στηρίζει και κάνει όλες τις απαραίτητες προσπάθειες και ενέργειες για την διαφύλαξη της ασφάλειας των συνδημοτών μας.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΗΜΟΥ ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ

Η διοίκηση της ακαδημίας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ΟΡΙΣΤΙΚΉ συνέχιση λειτουργίας της ακαδημίας υπό την βοήθεια και εποπτεία του δήμου.
Ευχαριστούμε όλους τους υπεύθυνους που βοήθησαν να συνεχίσει
η ακαδημία μας την ομαλή της λειτουργία …από αύριο ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *