Δήμος Χαλκηδόνος:Στην Χαλκηδόνα το νέο τμήμα ασφαλείας

ast2

Αναφορά στις τελευταίες “γκαγκστερικές” απόπειρες ληστειών στα Κουφάλια, αλλά και γενικότερα στην κατάσταση που επικρατεί με την παραβατικότητα στον Δήμο μας, έγινε στο προχθεσινό Δημοτικό συμβούλιο.

Ο δήμαρχος κ.Τσουκνιδάς μετά το σχόλιο του, ενημέρωσε το σώμα ότι έχει προταθεί από την διοίκηση, το υπό σύσταση τμήμα ασφαλείας που ανακοινώθηκε στην πρόσφατη αναδιάρθρωση της ΕΛΑΣ (και σας είχαμε ενημερώσει ΕΔΩ)  να γίνει στην Χαλκηδόνα, ενώ ζήτησε να γίνονται εντατικές περιπολίες και από το Α.Τ Κουφαλίων.

Μάλιστα αποκάλυψε ότι μετά από συνεννόηση με την αστυνομική Δ/νση Θεσσαλονίκης, αποφασίστηκε το νέο τμήμα να εγκατασταθεί εκεί που είναι τώρα η τροχαία Χαλκηδόνας, η οποία θα μετακομίσει δίπλα στον παιδικό σταθμό στο σημερινό Δασονομείο.

Από την πλευρά της αντιπολίτευσης προτάθηκε ως λύση, να στεγαστεί η νέα υπηρεσία στις εγκαταστάσεις του πρώην δημαρχείου Χαλκηδόνας.

Σχετική ανακοίνωση εξέδωσε πριν λίγο το γραφείο τύπου του Δήμου Χαλκηδόνος

“Συνάντηση με τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Θεσσαλονίκης κ. Μπαντουβάκη είχε την Τετάρτη 05/10/2016, ο Δήμαρχος Χαλκηδόνος κ. Τσουκνιδάς. Αντικείμενο της συνάντησης είναι -συνεχώς- τα θέματα ασφάλειας και αστυνόμευσης στον Δήμο Χαλκηδόνος. Το μείζον ζήτημα της παραβατικότητας και της εγκληματικότητας επανήλθε ξανά, ζητώντας και λαμβάνοντας την διαβεβαίωση για ενίσχυση του Α.Τ. Κουφαλίων με διάθεση, από πλευράς της Αστυνομικής Διεύθυνσης, οχήματος για περιπολία καθ’όλη την διάρκεια της ημέρας, καθώς επίσης επαρκή στελέχωση του νεοσυσταθέντος Τμήματος Ασφαλείας Χαλκηδόνος. Από την αρχή κιόλας της θητείας της Διοίκησης του Δήμου, γίνονται μεγάλες προσπάθειες για τη μείωση της εγκληματικότητας και τη διαφύλαξη της ασφάλειας των δημοτών μας. Αυτό θα επιτευχθεί με την ενίσχυση των μονάδων στο Δήμο και την εντατικοποίηση της αστυνομικής παρουσίας. Και προς αυτή την κατεύθυνση προσανατολίζονται οι ενέργειες της Διοίκησης.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ”

4 comments

  1. θαρρώ πως το δημαρχείο Χαλκηδόνας, θα μπορούσε να μετατραπεί σε τμήμα…αλλα φαντάζομαι θα λήφθηκε υπόψη

    • Ναι και λογικα απορριφθηκε επειδή κρίθηκε ακατάλληλο. Οτι να ναι ρε φιλε.τραγελαφικα πραγματα συμβαινουν πανελληνιως.ΕΛΛΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ ΤΕΛΕΙΩΜΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ…

  2. Έχεις απόλυτο δίκιο Μιχάλη. Τα ακούς και κουνάς το κεφάλι σου.

  3. Ακόμα μία παγκόσμια πρωτοτυπία Αστυνομικό Τμήμα θα στεγάζετε στο ίδιο κτίριο που λειτουργεί παιδικός σταθμός.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *