Δήμος Δέλτα:Έναρξη εγγραφών στο Πρόγραμμα «Μαζικός Αθλητισμός»

Έναρξη εγγραφών στο Πρόγραμμα «Μαζικός Αθλητισμός»

Ξεκίνησαν, από τις 17 Ιουνίου 2021, οι αιτήσεις για την συμμετοχή δημοτών και κατοίκων του Δήμου Δέλτα που θέλουν να αθληθούν μέσω του προγράμματος «Μαζικός Αθλητισμός», το οποίο υλοποιείται από τον Κοινωνικό Πολιτιστικό Οργανισμού του Δήμου Δέλτα (Κ.Π.Ο.Δ.Δ.), υπό την αιγίδα του Δήμου Δέλτα.

Σκοπός του Δημάρχου ΔΕΛΤΑ κ. Γιάννη Ιωαννίδη και του Προέδρου του Κ.Π.Ο.Δ.Δ. κ. Αλέξανδρου Διαμαντόπουλου είναι φέτος το καλοκαίρι ο κάθε δημότης να αθληθεί δωρεάν, απολαμβάνοντας τα οφέλη της γυμναστικής.

Με την συμπλήρωση του υποδείγματος αίτησης στην αρμόδια γυμνάστρια της κάθε κοινότητας και ένα εβδομαδιαίο self-test ο κάθε δημότης, κάτοικος και μικρός μας φίλος μπορεί να λάβει μέρος σε μία ποικιλία αθλητικών δραστηριοτήτων, μεταξύ των οποίων αερόβια προγράμματα, μυϊκή ενδυνάμωση, κυκλική προπόνηση, pilates κ.ά. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή εδώ, όπου μπορούν να βρουν αναλυτικά το πρόγραμμα στις αντίστοιχες δημοτικές κοινότητες, καθώς και την αντίστοιχη αίτηση.

Στόχος του Κ.Π.Ο.Δ.Δ. είναι αυτό το καλοκαίρι να αφήσουμε πίσω την σκιά της πανδημίας και να βρεθούμε ξανά στις αθλητικές εγκαταστάσεις, τηρώντας πάντα τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *