Δήμος Δέλτα:Σβήνει τα φώτα για μια ώρα το Σάββατο

Ο Δήμος Δέλτα συμμετέχει για τρίτη συνεχή χρονιά στην Ώρα της Γης, τη μεγαλύτερη συμμετοχική εκστρατεία ευαισθητοποίησης που υπήρξε ποτέ για την προστασία του πλανήτη μας, την οποία συντονίζει η διεθνής φιλοπεριβαλλοντική οργάνωση WWF.

«Είναι μια συμβολική κίνηση που όμως στέλνει σημαντικά μηνύματα σε όλους μας σχετικά με το σεβασμό του περιβάλλοντος. Οι συνέπειες των ενεργειών μας δεν έχουν ορατό ή άμεσο αντίκτυπο και γι’ αυτό συνήθως δεν δίνουμε τη σημασία που πρέπει. Οι συνέπειες όμως είναι σοκαριστικές για ολόκληρο τον πλανήτη και γι’ αυτό πρέπει να αλλάξουμε πολλές από τις συμπεριφορές μας και τις πολιτικές διαχείρισης περιβαλλοντικών θεμάτων. Ο Δήμος μας συμμετέχει στην Ώρα της Γης και καλώ τους δημότες μας να κάνουν το ίδιο»δηλώνει ο Δήμαρχος Δέλτα Ευθ. Φωτόπουλος.

Η Ώρα της Γης ξεκίνησε το 2007 στο Σύδνεϋ της Αυστραλίας και έκτοτε κινητοποιεί εκατομμύρια πολίτες, επιχειρήσεις και φορείς, κάθε χρόνο σε περισσότερες από 170 χώρες!

Έτσι, λοιπόν, το Σάββατο 24 Μαρτίου 2018 ας σβήσουμε τα φώτα για μία ώρα, 20:30 με 21:30 και να συνδεθούμε με τη μοναδική ζωή που μας περιβάλλει!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *