Δήμος Δέλτα:Συνεδρίασε το Συντονιστικό Τοπικό Όργανο ενόψει της αντιπυρικής περιόδου

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η τακτική συνεδρίαση του Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου του Δήμου Δέλτα ενόψει της αντιπυρικής περιόδου. Ο προεδρεύων Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Περιβάλλοντος Δ. Καμανάς, αρμόδιος για την πολιτική προστασία, εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη συνεργασία με τα μέλη του Σ.Τ.Ο. κατά την προηγούμενη χρονιά και ιδίως την αντιπυρική περίοδο. Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στην πολύ καλή συνεργασία με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στην αντιμετώπιση των πλημμυρικών φαινομένων

Ο προϊστάμενος της Υπηρεσίας Πολιτικής Προστασίας Δ. Τσάνταλης αναφέρθηκε στις εστίες που χρήζουν ιδιαίτερης προσοχής και παρέμβασης στην επικράτεια του Δήμου Δέλτα, όπως τα πρανή των οδών με την υψηλή και άγρια βλάστηση, τα ιδιωτικά οικόπεδα που οι ιδιοκτήτες τους δεν τα καθαρίζουν, αλλά και στην ανεξέλεγκτη και παράνομη ρίψη στερεών αποβλήτων από κατοίκους, διερχόμενους και, φυσικά, από το πολεοδομικό συγκρότημα.

Την ικανοποίησή τους για τη συνεργασία αλλά και για τα αποτελέσματά της εξέφρασαν οι εκπρόσωποι της Πυροσβεστικής, της Αστυνομίας και του Στρατού, ενώ ακολούθησε συζήτηση με αντικείμενο τα πιθανά προβλήματα αλλά και την περαιτέρω βελτίωση του συντονισμού των δυνάμεων πολιτικής προστασίας.

Παρόντες, επίσης, ο διοικητής του Πυροσβεστικού Σταθμού Σίνδου Αντιπύραρχος Στεργιούλας, ο υποδιοικητής Επιπυραγός Μπαγώτης, ο Διοικητής του Α.Τ. Δέλτα Δ. Μπάκας, ο εκπρόσωπος του Στρατού Υπολοχαγός Ανδρινόπουλος, ο Διευθυντής Καθαριότητας, Περιβάλλοντος, Πρασίνου, Συντήρησης & Διατήρησης Οχημάτων Σ. Σιωμάδης, η Διευθύντρια των Τεχνικών Υπηρεσιών Α. Νικοπούλου και υπηρεσιακοί παράγοντες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *