Δήμος Νεάπολης-Συκεών:Έκκληση για να εντοπιστεί ο οδηγός που παρέσυρε 13χρονο

Έκκληση σε όποιον είδε, έχει καταγράψει ή γνωρίζει οτιδήποτε σχετίζεται με την παράσυρση του 13χρονου μαθητή το βράδυ της Παρασκευής στη Νεάπολη να το καταθέσει στην αστυνομία, απευθύνει ο δήμος Νεάπολης-Συκεών συνδράμοντας την οικογένεια του ανηλίκου.

Όπως είναι ήδη γνωστό, ο 13χρονος ο οποίος έπαιζε στην οδό Διδυμοτείχου έξω από σχολείο τραυματίστηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο, ο οδηγός του οποίου εγκατέλειψε το σημείο. Ο ανήλικος ο οποίος νοσηλεύεται στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο υποβλήθηκε νωρίτερα σήμερα το απόγευμα σε χειρουργική επέμβαση στον αστράγαλο και είναι καλά στην υγεία του. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι ο οδηγός του αυτοκινήτου δεν πρέπει να δώσει εξηγήσεις στη Δικαιοσύνη όταν μάλιστα, σύμφωνα με την μητέρα του ανηλίκου, μετά το ατύχημα κατέβηκε από το αυτοκίνητο και ενώ διαπίστωσε ότι ο μικρός πονούσε αφόρητα απομακρύνθηκε από το σημείο.

Ο δήμαρχος Νεάπολης-Συκεών Σίμος Δανιηλίδης ο οποίος επικοινώνησε με τη μητέρα του 13χρονου προκειμένου να βεβαιωθεί ότι το παιδί αναρρώνει μετά το χειρουργείο στο οποίο υποβλήθηκε, τη διαβεβαίωσε ότι ο δήμος είναι στο πλευρό της οικογένειας για οτιδήποτε χρειαστεί.

Η ίδια τον ευχαρίστησε για την επικοινωνία αλλά και για την πρόθεσή του ίδιου και της διοίκησης του δήμου να συμβάλουν με όσα μέσα διαθέτουν στην προσπάθεια εντοπισμού του οδηγού.