Α.Νικόπουλος:”Εγώ τα λέω, εγώ τ’ ακούω”

ΕΓΩ ΤΑ ΛΕΩ, ΕΓΩ ΤΑ ΑΚΟΥΩ.

Αυτή η φράση ταιριάζει περισσότερο στην προσμονή και ελπίδα μου, ότι θα απαντήσει κάποιος βρε παιδί μου από το Δήμο, στην επιστολή μου που είχα την τιμή να δημοσιοποιησει το e-koufalia στις 12/06/2023, για τη δενδροφύτευση στα Οικοδομικά Τετράγωνα 110 και 111 της επέκτασης Χαλκηδόνος (ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ), που πραγματοποιησαν οι υπεύθυνοι , χωρίς να ελέγξουν εάν επιτρέπεται ή όχι, χωρίς να ρωτήσουν τους κατοίκους, αρκεί βέβαια να φωτογραφιζόταν μετά το πέρας αυτής της επιχείρησης, έτσι ώστε να εισπράξουν και κανένα μπράβο βρε αδερφέ ή και καμια ψήφο καλύτερα, εν όψη εκλογών, για τις περιβαλλοντικές ευαισθησίες τους.

Κύριε Δήμαρχε απευθύνομαι σε σας και σας κάλω να διορθώσετε αυτή την λανθασμένη απόφαση σας, να επιτρέψετε στην παραπάνω θέση τη δενδροφύτευση.

Είναι άδικο ο Δήμος μας, να στερηθεί ένα τόσο σημαντικό περιουσιακό στοιχείο, εάν τα οικόπεδα γίνουν δάσος ενώ μπορείτε να μεταφυτευσετε τα δένδρα, σε κάποιο άλλο σημείο.

Ελπίζω να δεχθείτε καλοπροαιρετα τα παραπάνω, διότι το μόνο που επιθυμώ, είναι το να προλάβω μια κατάσταση που ίσως γίνει μη αναστρέψιμη σε δέκα χρόνια και όχι να σας <<βλάψω>> πολιτικά.

 

ΝΙΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ-ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ Τ.Ε

ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ