Δρόμος Χαλκηδόνας-Έδεσσας:Γ.Καρασμάνης-“Εκεί που μας χρωστάγανε μας ζητάνε και τα ρέστα”

Με σημερινή του ανακοίνωση ο βουλευτής Πέλλας της Ν.Δ. Γιώργος Καρασμάνης απαντά στους “σπεκουλαδόρους” όπως τους ονομάζει , του δρόμου Χαλκηδόνας-Έδεσσας

Οφειλόμενη απάντηση ΚΑΡΑΣΜΑΝΗ στους σπεκουλαδόρους του δρόμου Χαλκηδόνας- Έδεσσας
«ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΡΩΣΤΑΓΑΝΕ ΜΑΣ ΖΗΤΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΡΕΣΤΑ»!

Τον τελευταίο καιρό, γινόμαστε μάρτυρες μιας σπέκουλας – με μεγάλες δόσεις ανακριβειών αλλά και κακεντρέχειας – γύρω από το θέμα του μεγάλου έργου για το Νομό μας, του οδικού άξονα Χαλκηδόνας – Έδεσσας.
Και ποιοι είναι αυτοί που ¨ενορχηστρώνουν¨ αυτή τη σπέκουλα;
Είναι ακριβώς αυτοί που έχουν την τεράστια ευθύνη που αυτό το έργο-ανάσα δεν έχει ακόμη κατασκευαστεί! Είναι εκείνοι που… δικαιολογούσαν την υφαρπαγή των 120 εκατομμυρίων με το απίστευτο ¨επιχείρημα¨ ότι «αυτά συμβαίνουν» και ότι «υπάρχει το Πρόγραμμα Προσπελασιμότητας με κονδύλια ενός δις ευρώ για τη χρηματοδότηση του έργου», αλλά αποδείχτηκε ότι δεν υπήρχε… ούτε ένα ευρώ!
Είναι ακόμη και εκείνοι που έλεγαν ότι «θα εντάξουν το έργο στο νέο ΕΣΠΑ». Και όλοι γνωρίζουμε πού το… ¨ενέταξαν¨!
Είναι αυτοί που αρνήθηκαν να ενώσουν την φωνή τους με τη δική μας, στην απαίτηση να μας επιστραφούν αυθωρεί και παραχρήμα τα 120 εκατομμύρια που μας έκλεψαν!
Είναι αυτοί που κατάπιαν τη γλώσσα τους, όταν ο κύριος Σπίρτζης, αρμόδιος Υπουργός Υποδομών της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, που επί 4,5 χρόνια, όχι μόνον δήλωνε… αναρμόδιος να απαντήσει σε γραπτές Ερωτήσεις του Καρασμάνη, αλλά και δεν εμφανιζόταν στη Βουλή για να απαντήσει σε Επίκαιρες Ερωτήσεις του!
Είναι επίσης αυτοί που την περίοδο 2010-2012, παρακολουθούσαν άλαλοι ως απλοί θεατές το γαϊτανάκι των σκόπιμων κωλυσιεργιών της τότε ηγεσίας του Υπουργείου Υποδομών!

Χωρίς να αρθρώσουν μια λέξη στον προφανή και απροκάλυπτο στόχο να καθυστερήσουν την κατασκευή του μεγάλου οδικού άξονα και να υφαρπάξουν τη χρηματοδότησή του! Όταν το έργο, κατά το τμήμα Χαλκηδόνας – Μελίσσι θα έπρεπε να έχει προκηρυχθεί στα τέλη του 2010, και το τμήμα Μαυροβούνι – Έδεσσα, να έχει δημοπρατηθεί στα μέσα του 2011, με πιστώσεις του 2009 από τον τότε Υπουργό Γιώργο Σουφλιά!
Είναι άλλωστε γνωστό, ότι για όλα αυτά, υπάρχουν τριάντα (30) αδιάψευστα ντοκουμέντα, έγγραφα που τα αποδεικνύουν.
Στο ¨δια ταύτα¨:
Υπάρχει η δέσμευση – για ακόμη μια φορά – του Πρωθυπουργού προ ημερών σε ευρεία σύσκεψη στη Θεσσαλονίκη, ότι το μεγάλο αυτό έργο αποτελεί για την Κυβέρνηση πρώτη προτεραιότητα και θα υλοποιηθεί.
Και, ακόμη, ας είναι βέβαιοι οι σπεκουλαδόροι ότι, ο Γιώργος Καρασμάνης παρακολουθεί εκ του σύνεγγυς όλες τις εξελίξεις… Και για ακόμη μια φορά διαβεβαιώνει τους συμπολίτες μας ότι δεν πρόκειται να κάνει ¨ούτε βήμα πίσω¨, μέχρι αυτό το μεγάλο έργο να μπει στο δρόμο της υλοποίησης.
Το επιτάσσουν και η Ηθική και το Δίκαιο!

  • Ο Γιώργος Καρασμάνης είναι Έλληνας οικονομολόγος, πολιτικός, βουλευτής Πέλλας με τη Νέα Δημοκρατία 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *