Ευχαριστήριο του ΕΕΕΕΚ Γιαννιτσών

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Η Διευθύντρια, ο Σύλλογος Διδασκόντων του ΕΕΕΕΚ Γιαννιτσών, οι μαθητές και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του ΕΕΕΕΚ Γιαννιτσών ευχαριστούν θερμά

Α) τους καλούς μας φίλους , ΚΑΡΑΒΑΤΣΗΣ Γ .ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Α.Β.Ε.Ε. -TIGER PLAST. s.a. για την μεγάλη δωρεά τους στο σχολείο μας. Πάνω από πεντακόσια μπουκάλια μικρά, μεσαία, μεγάλα για τα λικέρ μας, τις κηραλοιφές, τα δαφνέλαια μας και τα αρωματικά μας λάδια

Β) ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΜΠΑΡΜΠΑΓΙΑΝΝΗΣ – ΤΣΑΛΚΑΝΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ που προσφέρουν κάθε εβδομάδα κοτόπουλα και αυγά για την σίτιση 31 μαθητών.

Γ) τα Εκκοκιστήρια Καραγιώργου, τον κο Λυτούδη Νικόλαο, τον κο Γκιπατίδη Παναγιώτη, τον κο Θεοτοκίδη Χρήστο, τον κο Γκιτσιούδη Χρήστο, τον κο Παπαδημητρίου Νικόλαο, για την υπέρμετρα μεγάλη δωρεά τους στο Σχολείο μας με  γεωπονικά εφόδια  και πληθώρα φυτών  για τα θερμοκήπια μας, τον Γεωπόνο κο Ιωαννίδη Γεώργιο από τα Κουφάλια και τον κο Σαββόγλου Ιωάννη, Αγρότη από την Ραχώνα για την μεγάλη δωρεά τους στο σχολείο μας με γεωπονικά εφόδια για τα θερμοκήπια μας.

Δ) την άγνωστη κυρία από τα Γιαννιτσά , φίλη της μητέρας μαθητή μας κας Βαμβακίδου Πόπης για τη μεγάλη δωρεά της 500 ευρώ, για ψώνια από βιβλιοπωλείο για την δημιουργική απασχόληση των μαθητών μας. Σεβαστήκαμε την ανωνυμία της, όμως θα ήταν αχαριστία από μέρους μας να μην της εκφράσουμε ένα βαθύ και ειλικρινές ευχαριστώ από την καρδιά μας.

Ε) τον κο Βακαλάκη Βαγγέλη γιατί εδώ και πολλά χρόνια προσφέρει το ψωμί για το πρωινό των μαθητών μας

ΣΤ)  την πρεσβυτέρα κα Ταϊγανίδου Έπου μαζί με μαθητές του 1ο ΓΕΛ προσέφεραν πάνω από 150 βιβλία για να επανδρώσουμε τη νέα μας βιβλιοθήκη.

Ζ)  τον κο Ακονίδη Κώστα και τη σύζυγό του Δέσποινα Τσομπάνη για τη δωρεά υλικών για το τμήμα καλλιτεχνικών( κορδέλες, μπαλόνια, χαρτόνια κλπ).

Η) κο Παυλίδη Πρόδρομο για τη μεγάλη δωρεά μιας παλέτας από κομπόστες ροδάκινο και βερίκοκο.

Θ) Την εταιρεία HAITOGLOY ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΌΣ ΧΑΛΒΑΣ, για την ευγενική χειρονομία τους να προσφέρουν στο σχολείο μας ταχίνι, χαλβά και μαρμελάδες και  ότι χρειαζόμαστε για τους μαθητές μας

Ι) την κα Γκιόκα Πανδώρα για το μεγάλο ενδιαφέρον της να προμηθεύσει το σχολείο μας από φίλους και συνεργάτες, ένα τσουβάλι φακές, ένα τσουβάλι ρεβύθια και ένα τσουβάλι φασόλια.

Κ) τον κο Σταπατώρη Αθανάσιο έμπορο τυροκομικών για την δωρεά ενός μεγάλου τενεκέ τυρί.

Λ) κα Πανταζούδη Γεωργία υπεύθυνη της εταιρείας Vitagreca με Βιολογικά-Αγνά Παραδοσιακά Ελληνικά Προϊόντα στο Καλοχώρι Θεσσαλονίκης, η οποία προσέφερε στο σχολείο μας μεγάλη ποσότητα προϊόντων για το Εργαστήριο Μαγειρικής- Ζαχαροπλαστικής.

Τέτοιου είδους ευγενικές χειρονομίες μας συγκινούν βαθιά και δηλώνουν πως όσο υπάρχουν τέτοιου είδους άνθρωποι, ελπίζουμε σε ένα καλύτερο μέλλον.

Ευχαριστούμε θερμά την Σχολική επιτροπή του Δήμου Πέλλας, τον  Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του ΕΕΕΕΚ Γιαννιτσών για την αδιάκοπη βοήθειά τους στο δύσκολο έργο μας.

Ευχαριστώ ως Διευθύντρια, την Υποδιευθύντρια μου κα Γκίνογλου Μ. , τους Εκπαιδευτικούς του σχολείου, το ΕΕΠ και το ΕΒΠ για την αδιάκοπη φροντίδα τους στα παιδιά μας.

Ευχόμαστε ολόψυχα Καλό Καλοκαίρι με υγεία.

Η Διευθύντρια του ΕΕΕΕΚ Γιαννιτσών

Αλμπανίδου Πολύνα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *