Έγινε η Γεν.Συνέλευση του ΠΑΟ Κουφαλίων

Χθες το βράδυ στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού συμβουλίου στα Κουφάλια πραγματοποιήθηκε η Γεν.Συνέλευση της ομάδας του ΠΑΟ Κουφαλίων.

Μια συνέλευση στην οποία έγινε απολογισμός των χρόνων που διοίκησε η παρούσα διοίκηση καθώς και η απαλλαγή της όπως ορίζει το καταστατικό του συλλόγου.

Ο πρόεδρος Γιώργος Σαμαράς αφού καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους ευχαρίστησε πρώτα απ όλα τον φίλαθλο κόσμο των Κουφαλίων και τους χορηγούς της ομάδας για την στήριξη τους.

“Ευχαριστούμε όλο τον κόσμο για την βοήθεια αυτά τα δύο χρόνια. Κάναμε σαν διοίκηση ότι μπορούσαμε καλύτερο. Κάναμε βέβαια και λάθη. Όσον αφορά την Γ’ Εθνική είναι δύσκολη κατηγορία.Παλέψαμε αλλά δυστυχώς δεν καταφέραμε να πραγματοποιήσουμε τον στόχο της παραμονής.”

Στη συνέχεια ο ταμίας  του συλλόγου Γιώργος Κατσούκας ενημέρωσε τα μέλη του συλλόγου για τα οικονομικά στοιχεία της ομάδας, τονίζοντας ότι οι δαπάνες στη Γ’ Εθνική ήταν αυξημένες, αλλά με ομαδική προσπάθεια όλων των μελών η διοίκηση κατάφερε να αντεπεξέλθει.

Ο αντιπρόεδρος Λάζαρος Τζήκας από την πλευρά του ευχαρίστησε επίσης τον κόσμο που ήταν κοντά τα τελευταία τρία χρόνια τονίζοντας ότι η ομάδα κατάφερε και πήρε δυο πρωταθλήματα με άνοδο στη Γ’ Εθνική , δυο τελικούς κυπέλλου με μια κατάκτηση και ένα τελικό σούπερ καπ.

Ο γεν.αρχηγός Νίκος Νάκος δεν έκρυψε την στεναχώρια του για τον υποβιβασμό λέγοντας: “Λυπηθήκαμε περισσότερο απ΄όλους.Το όνειρο μας ήταν να μείνει η ομάδα στη Γ’ εθνική.Κάναμε ότι μπορούσαμε με την τεράστια στήριξη του κόσμου  αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε ”

Από πλευράς φιλάθλων μίλησε ο Νίκος Δοντσίδης ο οποίος απευθυνόμενος στη διοίκηση είπε:
“Συγχαρητήρια. Είστε ότι καλύτερο διοικητικά. Κάνατε φοβερά πράγματα και σας ευχαριστούμε.”

Κατόπιν ακολούθησε ελεύθερη συζήτηση και απαντήθηκαν ερωτήματα για διάφορα θέματα που τέθηκαν.Στην πρώτη διερευνητική συζήτηση για το να υπάρχουν ενδιαφερόμενοι να αναλάβουν την ομάδα δεν υπήρξε ανταπόκριση, οπότε το ραντεβού ανανεώθηκε για την επόμενη εβδομάδα σε μέρα και ώρα που θα ανακοινωθεί, με μοναδικό θέμα την εκλογή νέας διοίκησης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *