ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ INTERACTIVE: ΕΝΑ ΟΡΟΣΗΜΟ ΓΙΑ ΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ INTERACTIVE: ΕΝΑ ΟΡΟΣΗΜΟ ΓΙΑ ΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Με χαρά ανακοινώνουμε τα εγκαίνια του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης Interactive στην καρδιά της Γέφυρας Θεσσαλονίκης.

Το Κέντρο αυτό αντιπροσωπεύει ένα νέο ορόσημο στον τομέα της εκπαίδευσης και της προσωπικής ανάπτυξης στην περιοχή μας.

Στόχος του ΚΔΒΜ INTERACTIVE είναι να προσφέρει μια ολοκληρωμένη εκπαιδευτική εμπειρία στον τομέα της Δια Βίου Μάθησης που ενσωματώνει την τελευταία λέξη της τεχνολογίας.

Το ΚΔΒΜ INTERACTIVE είναι αδειοδοτημένος πάροχος συνεχιζόμενης επαγγελματικής κατάρτισης από τη Γενική Γραμματεία Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Κατάρτισης & Δια Βίου Μάθησης του Υπουργείου Παιδείας.

Λειτουργεί από το 1993 και διαθέτει δομές στην Κοζάνη, στα Γρεβενά και στη Θεσσαλονίκη. Εδώ και 30 χρόνια παρέχει ποιοτικές εκπαιδευτικές υπηρεσίες με κύρος και αξιοπιστία έχοντας καταρτίσει και πιστοποιήσει χιλιάδες ανέργους και εργαζομένους.

Στο ΚΔΒΜ INTERACTIVE υλοποιούνται επιδοτούμενα σεμινάρια στο πλαίσιο προγραμμάτων του ΕΣΠΑ και της Δ.ΥΠ.Α. Επίσης χορηγούνται αναγνωρισμένα πιστοποιητικά για τις προκηρύξεις του Δημοσίου καθώς και για τον ιδιωτικό τομέα.

Στο παράρτημα της Γέφυρας ήδη έχουν ξεκινήσει προγράμματα ανέργων στο πλαίσιο του Β’ Κύκλου της δράσης «Προγράμματα αναβάθμισης δεξιοτήτων και επανακατάρτισης σε κλάδους υψηλής ζήτησης με έμφαση στις ψηφιακές και πράσινες δεξιότητες». Σύντομα αναμένονται προγράμματα για εργαζομένους, προγράμματα για ανέργους και εργαζομένους στον τομέα του τουρισμού καθώς και επιδοτούμενα προγράμματα επιμόρφωσης Προσωπικού Ιδιωτικής Ασφάλειας (SECURITY).

Η διοίκηση και το προσωπικό του ΚΔΒΜ INTERACTIVE σας προσκαλούν στα εγκαίνια του Κέντρου την Παρασκευή 12 Απριλίου 2024 και ώρα 18:00, όπου θα έχετε την ευκαιρία να εξερευνήσετε τον χώρο, να συναντήσετε την ομάδα του ΚΔΒΜ και να μοιραστείτε τις ιδέες και τις φιλοδοξίες της ομάδας για το μέλλον.

Διεύθυνση: Κ. Καραμανλή 40, Γέφυρα

Δήμος Χαλκηδόνος, Τ.Κ.57011, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Τηλέφωνο: 2310-729949, Κιν: 6982359882

Email: kekgefira@interactive.gr