Εγκατάλειψη…και θα…

ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ….και ΘΑ…

Η κλοπή στο κολυμβητήριο του δήμου μας που συνοδεύτηκε από  καταστροφές και βανδαλισμούς είναι από μόνη της ενδεικτική για το πως αυτή η διοίκηση του δήμου και αυτός ο δήμαρχος αντιμετωπίζει την περιουσία των πολιτών. Γιατί κάθε αθλητική υποδομή έχει κατασκευαστεί  με χρήματα των φορολογουμένων.

Γράφει ο Παναγιώτης Βαρδουκέλης

Μετά από επαναλαμβανόμενες κλοπές και καταστροφές στο κλειστό γυμναστήριο Γέφυρας ο δήμαρχος μετά κλάδων και Βαϊων μας ανακοίνωσε την τοποθέτηση συναγερμού και κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης…ΜΕΤΑ.

Το ίδιο προφανώς θα κάνει και τώρα. 40000€ καταστροφές με πρώτη εκτίμηση στο κολυμβητήριο…γιατί; Γιατί κανείς από τη διοίκηση του δήμου δεν φαίνεται να έχει την ελάχιστη ευαισθησία να προστατέψει ως οφείλει κάθε περιουσιακό στοιχείο του δήμου. Αδιαφορία μέχρι να γίνει το κακό…και μετά πανηγύρια και φωτογραφίες στο FB γιατί αποκαταστάθηκαν οι ζημιές, γιατί μπήκαν συστήματα ασφαλείας.

Μέριμνα όμως μηδέν.

Όραμα για να αναβαθμιστούν οι αθλητικές εγκαταστάσεις μηδέν. Αυτό το κόσμημα, το κολυμβητήριο που θα μπορούσε να λειτουργεί 12 μήνες τον χρόνο και να είναι μια φωλιά αθλητισμού και παιδείας για τα παιδιά (και όχι μόνο) του δήμου μας, στέκει έρημο και παρατημένο 10 μήνες τον χρόνο και περιμένει πόοοοοτε θα αποφασίσει ο δήμαρχος να το συντηρήσει για να λειτουργήσει 2 ΜΗΝΕΣ..2 ΜΗΝΕΣ. Τραγικό…

Εδώ και χρόνια θα έπρεπε να έχει μετατραπεί από ανοικτό σε κλειστό κολυμβητήριο. Εδώ και χρόνια θα έπρεπε με φωτοβολταϊκά και γεωθερμία να λειτουργεί όλο τον χρόνο με μειωμένα κόστη. Εδώ και χρόνια θα έπρεπε να είναι ένα σύγχρονο  κέντρο άθλησης.

Θα έπρεπε….αλλά πως; Με ποιους;

Οι επόμενες δημοτικές εκλογές πλησιάζουν και πολύ πιθανό μετά από αυτό το άρθρο να βγουν οι αλάνθαστοι…οι αναγεννήτορες ….διοικούντες του δήμου μας για να μας πουν πως έχουμε προγραμματίσει τα πάντα ….πως θα σκεπαστεί η πισίνα, πως θα αναβαθμιστεί ενεργειακά και σε επίπεδο υποδομών , πως θα,θα θα, θα..

 Μέχρι το ΘΑ να γίνει πράξη εμείς οι δευτεράντζες , τα κοροϊδάκια,  οι πολίτες αυτού του δήμου, πρέπει  να περιμένουμε και να χειροκροτάμε στο τίποτα, στο κενό….

Δυστυχώς για κάποιους όμως δεν μπορούμε να περιμένουμε άλλο γιατί όπως το πάνε στο τέλος το κολυμβητήριο δεν θα λειτουργεί ούτε 2 ΜΗΝΕΣ…απλά θα στέκει εκεί έρημο θυμίζοντας σε όλους μας  πως άλλη μια μεγάλη ευκαιρία για κοινωνική και αθλητική ανάπτυξη σε αυτό τον τόπο πήγε χαμένη….

Υ.Γ Πάντως μην ανησυχείτε…ο δήμαρχός μας συνεχίζει να κόβει πίτες και να φωτογραφίζεται σε πολιτικές εκδηλώσεις με πρώην και νυν …και με ότι βρει μπροστά του τέλος πάντων. ΟΛΑ ΚΑΛΑ.. περιμένοντας  τον Οκτώβριο την ψήφο μας για να ολοκληρώσει τα ΘΑ που δεν πρόλαβε αυτή την τετραετία….

Σημ :Τα άρθρα που φιλοξενούνται στον δικτυακό τόπο του e-koufalia.gr  εκφράζουν την άποψη των δημιουργών τους και όχι κατ’ ανάγκη την άποψη της ιστοσελίδας.